MOJ JUNAK PLEMENITI: Objava Nikole Rokvića SLAMA SRCA: SAMO JEDAN PRAVI, MOJ OTAC! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.11.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je danas u 68. godini.

Republika

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Junak Nikole Rokvića- tata Marinko

Nikola Rokvić je bio posebno vezan za svog oca Marinka Rokvića. Po uzoru na svog oca Nikola je započeo svoju pevačku karijeru, te mu je u tome najviše pomagao upravo otac Marinko.

Nikola je na svom Instagram profilu pre mesec dana objavio fotografiju iz detinjstva sa svojim ocem Marinkom Rokvićem, te je jasno da mu je u najtežim trenucima bio najveća podrška, a verovao je do poslednjeg trenutka da će se njegov heroj oporaviti.

- Moj “Junak od Rokvića plemenitih” :) Tako mi stoji upisan u telefonu! Mnogo sam dečijih junaka imao u životu… Supermen, Betmen, Nindza kornjače, Moćni rendzeri… Za mene samo jedan pravi, moj otac. Junak koji mi je sve pokazao i mnogo me naučio…Fotografija na terenu 45. bloka.

Nikola Rokvić je svog oca Marinka Rokvića uvek smatrao najvećim herojem svog detinjstva, bio je posebno vezan za njega pa mu je njegova smrt možda i najteže pala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading