HASAN DUDIĆ OTKRIO DETALJE MARINKOVE BOLESTI! Bili smo jako dobri PRIJATELJI, ovo mu je PRESUDILO!

Autor:

Zabava

06.11.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hasan Dudić u neverici je zbog gubitka prijatelja i kolege Marinka rokvića, a sada je otkrio i nepoznate detalje bolesti sa kojom se borio.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/printscreen

Hasan Dudić se oprostio od Marinka Rokvića

Marinko Rokvić, popularni pevač narodne muzike, preminuo je danas u 68. godini u Beogradu.

Njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik Hasan Dudić se oglasio za Republika.rs i sa tugom u glasu otkrio detalje Marinkove bolesti.

- Jedan sam od retkih koji je znao za njegovu bolest. Nakon operacije ciste zakačio je bakteriju u bolnici koja mu je presudila. Bio je kod kuće i svaki dan je odlazio u bolnici. Ja sam i dalje u šoku, jedva dolazim sebi od ove vesti. Bili smo jako dobri PRIJATELJI, počeli smo kao pevači još u Zemunu, ne mogu da dođem sebi od ove vesti - u neverici je govorio Hasan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zamisli

06.11.2021 16:54

Operises se "uspesno" i prezivis opaku bolest. I onda skoncas od bakterije koju si fasovao u bolnici zbog loseg stanja i javasluka zdravstvu koje je blagi uzas. E zato se i ne treba leciti u Srbiji ko god moze. A ostalima neka nam je bog u pomoci. U Srbiji je ispativije da se umre odma nego da se leci. Naj gore moguce zdravsto na svetu imamo skoro isto u ravni sa zutom kucom.

Odgovori 32 22
Mirjana Šainović

06.11.2021 20:17

@Zamisli - Ne lupetajte o nasem zdravstvu kad vec niste upuceni.4 puta sam operisala koleno u Srbiji,sve je proslo ok.Svakom moze da se desi da mu unesu bakteriju.Svaka mu cast sto se borio i sto se nije predao!!!

Odgovori 15 8
Zoran Bralić

07.11.2021 07:31

Rak pankreasa je jedan od najagresivnijih kakva crna bakterija