HALID BEŠLIĆ NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD ŠOKA: Izgleda da je došlo vreme za našu generaciju!

Autor:

Zabava

06.11.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Marinko Rokvić umro, obavila je celu estradu u crno, a među onima kojima je jako teško pala činjenica da je Marinko preminuo je zasigurno njegovom dugogodišnjem prijatelju i kolegi Halidu Bešliću.

Republika

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Halid Bešlić slomljen nakon smrti Marinka

Poznati pevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je danas u 68.godini nakon duge borbe sa bakterijom koja mu je napala organizam. Svi su duboko verovali da da će uspeti da se izbori i da će se vratiti svojoj publici i pesmi, ali nažalost danas je sve pogodila vest o njegovoj smrti, među onima koji je to jako teško podneo je i Halid Bešlić, njegov dugodišnji prijatelj.

- Šta da vam kažem ovo je veliki gubitak, ovo me je šokiralo.Nisam znao da je toliko opasno, da znate Marinko je želeo da se za njegovu bolest ne zna, hteo je da sve bude u krugu porodice jer je za njega porodica bila svetinja, nije hteo javno da priča, pa čak i mi najbolji prijatelji smo to poštovali, vidite samo koliko ga je brzo odnela bolest. Marinko je naša generacija, on je čovek bio sportski tip, od svih nas Marinko, Mile Kitic i Haris Džinovic su bili uvek najspremniji pevaci, sportski tipovi, ali vidite da bolest ne bira. Šta vise da vam kažem, sta god da kazem nece povratiti mog prijatelja, nisam ni znao da se prošle godine operisao od tada kreću problemi, ali se bio oporavio i evo ovo ga je sada odnelo, neka mu je večna slava, mogu samo da zamislim kako je Marinkovoj porodici, oni su svi jako vezani. Tuga velika. - rekao je Halid za Srpski telegraf.

Foto: printscreen

Marinko Rokvić preminuo

Inače, Rokvić se dugo se borio i sa bakterijskom infekcijom. Marinko je ranije preležao korona virus, prošlog decembra je išao na operaciju ciste, i od tada mu se zdravstveno stanje ztano pogoršalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Александар

06.11.2021 14:16

Почивај у миру, Маринко. Хвала ти за незаборавне хитове које си нам оставио, и који ће се још дуго слушати.

Odgovori 13 1
Predrag Klisaric

07.11.2021 09:43

Divan covek i izuzetno dobar pevac. Vodio je skroman zivot bw afera. Saucesce divnoj porodici neka peva nebeskim andjelima . Svaka mu cast.