VERA MATOVIĆ U ŠOKU ZBOG SMRTI MARINKA ROKVIĆA! Poštovao me je uprkos sinovima: NEKA MU JE LAKA ZEMLJA!

Autor:

Zabava

06.11.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Marinko Rokvić je preminuo danas u 68. godini, njegova koleginica Vera Matović se oglasila i izrazila iskreno saučešće porodici.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ/printscreen/youtube

Marinko Rokvić preminuo

Poznati pevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je danas u 68.godini nakon duge borbe sa bakterijom koja mu je napala organizam. Svi su duboko verovali da da će uspeti da se izbori i da će se vratiti svojoj publici i pesmi, ali nažalost danas je sve pogodila vest o njegovoj smrti.

Njegova koleginica Vera Matović je ostala u potpunom šoku kada je saznala za tužne vesti.

- Auuu, mnogo mi je žao. Čula sam da je bio mnogo bolestan, ali nisam znala da će ovako da se završi. Bila sam ubeđena da će da se izvuče. Razmišljala sam da posetim čoveka, ali  nisam htela da idem zbog njegovih sinova Marka i Nikole. Oni me nisu uvažavali, Marinka sam poštovala, ali su oni prema meni bili vrlo loši. Svi znaju šta se tu dešavalo. Odlaze nam kolege, što zbog korone, što zbog drugih bolesti. Baš sam se rastužila. Marinko i ja smo radili zajedno, nismo se viđali dugo, ali znam da je i on mene poštovao uprkos tome što sinovi nisu imali lepe reči za mene, ali sad to nije važno. Neka mu je laka zemlja - rekla je Vera Matović za Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading