DŽEJ PRED SMRT PATIO I MOLIO! Otkrivena tajna poslednjih dana pevača: MNOGI SU SE OGREŠILI O NJEGA!

Autor:

Zabava

31.10.2021

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je 2020. godine, a njegov prijatelj sa Dorćola otkriva tajnu koju niko ne zna i način na koji je popularni pevač preminuo.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Džej Ramadanovski umro sam i tužan

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je u decembru, 2020. godine, a Beograd i ceo Dorćol za koji je Džej živeo, izašao je na ulice da se uz njegove pesme oproste od prijatelja, komšije, kolege.

Sada je jedan njegov prijatelj sa Dorćola otkrio je tajnu iz perioda poslednjih Džejevih dana i priznao da je Džej umro tužan i usamljen. Kako tvrdi njegov prijatelj, danima je molio prijatelje i kolege da dođu i saslušaju ga, ali ga niko nije shvatao za ozbiljno, a kada su se konačno setili da treba da mu pomognu, bilo je kasno, prenosi Skandal.

– U vreme kad je moj Džeki umro vladala je korona, još je bilo ono vanredno stanje. Tad smo se svi i otuđili – kaže Džejev prijatelj i nastavlja:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Džej Ramadanovski hteo je samo da vidi prijatelje

A njemu je falilo društvo, pesma i kafana… Zato je i zvao sve redom da se vide, okupe, popiju poneku i ispričaju se. Željan je bio i pesme – objašnjava drug pevač i dodaje:

Republika

Foto: Telegraf/NebojšaMandić

Džej Ramadanovski mislio je da za njega niko nema vremena

– Žalio mi se tih zadnjih dana da ga svi eskiviraju i da niko nema vremena da se nađe s njim na kafi bar, a samo je to želeo – da okupi ljude i da se druži. To bi ga sigurno još održalo u životu, ovako ga je samoća dotukla. On nije bio samotnjak, živeo je za svoju decu, prijatelje i kolege, a kad je njemu trebalo da neko dođe i sasluša ga, svi su imali preča posla. Mnogo me to boli jer znam koliko je patio. Mnogi su se o Džeja ogrešili, ali sada je, nažalost, kasno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alfa

31.10.2021 10:12

Imao je sve zube,

Odgovori 1 11