TEODORA POKAZALA PRAVO LICE I OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA! Džehverovićeva pozirala u NESVAKIDAŠNJEM izdanju, javnost šokirana ovim potezom pevačice!

Autor:

Zabava

29.10.2021

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović ostavila sve bez teksta novom objavom.

 

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović pevačica

Teodora Džehverović već neko vreme boravi u Americi gde ima zakazanu veliku turneju, koja po komentarima mnog nije baš na zavidnom nivou. Ona o svemu obaveštava svoje verne pratioce, a nakon što je podelila vrele fotke sa plaže u Majamiju, pevačica je sada ovim korakom oduševila svoje pratioce.

Ona je poznata kao neko ko je veoma aktivan na društvenim mrežama, te nema problem da sebe prikaže u raznim izdanjima.

Foto: printcsreen

Teodora Džehverović bez šminke

Tako je Teodora sada sebe snimila bez trunke šminke, sa kosom vezanom u punđu i pokrenula lavinu pozitivnih komentara. Podsećanja radi, Teodora Džehverović je bila jako optimistična, kada je njena američka karijera u pitanju. Ipak, sudeći po snimcima i fotografijama iz diskoteke u kojima je dosad nastupala, a koji su osvanuli na društvenim mrežama, ne bi se reklo da je uspešna, jer su lokali gotovo prazni, te na nastupima atraktivne plavuše, dođe svega par ljudi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blagoje

29.10.2021 10:56

Bolja velika Džezva nego mala Džezva.

Odgovori 10 1