NA NASTUP JOJ DOŠLO 30 LJUDI! Teodora Džehverović totalno pukla, više joj koštao PUT, nego što će ZARADITI!?

Autor:

Zabava

25.10.2021

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović je bila jako optimistična, kada je njena američka karijera u pitanju, ali nažalost desila se sušta suprotnost.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodori Džehverović pukla američka turneja

Teodora Džehverović se na sva zvona hvalila kako ide na američku turneju i da će tamo početi da gradi svetsku karijeru, te da će zaraditi visoku svotu novca. Ipak, sudeći po snimcima i fotografijama iz diskoteke u kojima je dosad nastupala, a koji su osvanuli na društvenim mrežama, ne bi se reklo da je uspešna, jer su lokali gotovo prazni, te na nastupima atraktivne plavuše, dođe svega par ljudi.

Samo par dana nakon što je krenula koncertna turneja mrežama su počeli da kruže snimci iz diskoteka u kojima je dosad nastupala i na kojima se vidi da lokali nisu prepuni.

 

 

Dok su njeni nastupi po Beogradskim prestoničkim lokalima prepunjeni, ako je sudeći prema ovom videu na jednoj Tiktok stranici, svega tridesetak ljudi je bilo prisutno, shodno tome verujemo da će se pevačica ponovo vratiti u prestonicu jer i sama shvata da joj je i put više koštao, nego što će uspeti da zaradi, izvan granica naše zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading