TRAGEDIJA U DOMU POZNATOG REPERA! Snup Dog slomljen zbog smrti MAJKE, oprostio se od nje POTRESNIM rečima!

Autor:

Zabava

25.10.2021

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snup Dog trenutno prolazi kroz jako težak period, nakon što mu je majka preminula.

Republika

Foto: prinstscreen

Snup Dog se susreće sa teškim gubitkom

Posle duge i teške bolesti, majka poznatog repera Snop Doga otišla je na večni počinak. Smrt Beverli Tejt potvrdio je njen sin na svom Instagram nalogu u nedelju kada je otkrio tužnu vest svojim mnogobrojnim pratiocima. Reper je u oproštajnoj poruci napisao: "Mama, hvala ti na svemu." Potom je postavio snimak njegove majke kako se smeje i napisao: „Hvala ti bože što si mi dao anđela za majku“.

Pored poznatog repera, ovu vest je potvrdio i reperov otac Vernel, koji je takođe zatražio molitve, uz obrazloženje da su sada potrebnije, više nego ikad. Uzrok smrti tek treba da se otkrije. Beverli je inače, hospitalizovana ranije ove godine, ali razlozi tada nisu otkriveni. Snup je i tada obaveštvao svoje brojne pratioce o stanju njegove majke, ali nije otkrivao šta je razlog hospitalizacije.

Republika

Foto: prinstscreen

Snup Dogu preminula majka

Snup je često pripisivao svojoj majci to što ga je odgajao tako da ima dobre kvalitete. Mnoge zvezde i poznati prijatelji su uputili reperu reči podrške.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading