ESTETSKOM HIRURGIJOM DO PROMENE LIČNOG OPISA: Poznati iskreno progovorili o korekcijama i nadrilekarstvu: KOLIKO PARA, TOLIKO I MUZIKE! (FOTO)

Autor: Maša KOMATINA, A.D.

Zabava

25.10.2021

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve više se mladih devojaka, ali i muškaraca odlučuje za estetsku hirurgiju , a poznate ličnosti su toliko podložne istoj, da su mnogi promenili lične opise. Sada su neke od njih otvoreno govorile o svom iskustvu i mišljenju o estetskim korekcijama.

Republika

Foto: ST/A.Nalbantjan,N. Madnić, E-stock,

Poznati koji su imali plastične operacije

Da je popularost nemilosrdna, to mogu reći svi oni koji su okusili delić slave. Poznate ličnosti često trpe pritisak da uvek moraju biti maksimalno sređene, doterane, ali u poslednje vreme i "napumpane". Nameću se trendovi koje društvo brzo prihvati, zaboravljajući da je lepota u prirodnosti, te ubrzo pokleknu pred trendom estetskih korekcija i završe kao ''ružno pače.''

 

 

Nažalost, od žena se uvek očekuje da isprate sve trendove, što je dovelo do toga, da je retkost sresti ženu koja je prirodna, a naročito među zvezdama sa estradnog neba. Međutim, u poslednje vreme, imamo i sve više muškaraca, koji dosta vremena provode kod esteskih hirurga, neki doduše tajno, a oni hrabriji ispričaju na sva usta, da su išli malo na ''mic-mic'', pa se ubrzo nađu na stranicama koje pokazuju kako su izgledali pre, a kako sada.

 

 

Svedoci smo da poslednjih godina, sve više pevačica liče jedna na drugu - iste veštačke usne, grudi, nokti. Opet, imati urađena usta, danas više nije tabu tema, već šta više postalo je kao "Dobar dan". Postoji dosta primera na domaćoj javnoj sceni gde su prepoznatljiva i punija usta, mnogima pomogla da izgrade kako popularnost, tako i novac.

 

 

Mnogo poznatih ličnosti koje su imale neke "nesavršenosti" na svojim telima, su se odlučili na transformaciju. Neki su uradili veliki posao, dok su drugi upropastili izgled i samo promenili stanje na bankovnom računu. Opet, trend plastičnih operacija sa sobom je doveo i talas nadrilekara, koji svoje klijente prevare nižim cenama, a potom im izmene lični opis.

 

 

Portal Republike.rs odlučila je da se pozabavi ovom ozbiljnom tematikom, te smo iz tog razloga, kontaktirali poznate ličnosti, koje su imala dodirnih tačaka sa estetskom hirurgijom.

Voditeljka Dušica Jakovljević ne krije da je i sama radila određene korekcije na sebi, 

 


- Smatram da nesigurnost određene osobe, nije faktor zbog kojeg se neko odlučuje na operaciju. Mislim da ako neko to želi i ako smatra da treba, nek onda i uradi. Deca su kao mala operisala uši, pa ih niko nije osuđivao. Kao što svi prerađujemo slike, tako isto radimo i korekcije, ali je sve stvar umerenosti. Po meni je veći problem kad žena, nije zadovoljna, na primer grudima i onda nosi push- up brus i kuva se na vrućini, a šta će da radi kad treba neku haljinu da obuče. Opet, ovi što su malo preterali u korekcijama, glavni razlog je zbog toga što je to jedna naflakuša. Ako joj se sviđa nos Majkla Džeksona, nek onda ide, da ga operiše. Ja sam televizijski radnik i uradiću uvek ono što mislim da je lepo i pored toga sam jako liberalna. Samo je poenta da izaberemo prave, a ove poznate ličnosti nisu krive jer su reklamirale nadrilekare, krivi su oni jer su se lažno predstavljali - ističe Dušica Jakovljević za portal Republike.rs

 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

BRENDON PROMENIO LIČNI OPIS

Branislav Radonjić Brendon je poznati muškarac sa javne scene koji je u potpunosti promenio lični opis. Kada se prvi put pojavio, bio je magnet za devojke koje su bile opčinjene njegovim izgledom, a onda je sve to upropastio prekomernim estetskim invervencijama.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Brendonom i porazgovaramo o ovoj temi, ali on nije želeo da se odazove.

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, privlači veliku pažnju javnosti od samog svog pojavljivanja, a kako je i sama podlegla uticaju estetske hirurgije, otkrila nam je kakvo je njeno mišljenje o nadrilekarima.


- Ni estetska hirurgija nije za svakoga, to smo videli. Ne može danas svako da bude hirurg i da se igra tuđim telom. Ali lepo kažu koliko para toliko muzike, niko im nije kriv što budu unakažene. Zašto mene niko nikad nije unakazio?! Zato što sam ulagala u sebe pametno i kod profesionalaca. Što se tiče toga, ja to podržavam i pristalica sam svega. Samo poruka za mlade devojke da vode računa gde idu - ističe Tijana Ajfon, a onda nam otkrila i  kakav stav ima prema pripadnicima muškog roda, koji posećuju hirurge:

 

 

- Apsolutno podržavam, zašto da ne?! Muškarcima je teže da budu lepi nego nama ženama. Mi se našminkamo i to je to, a šta oni mučeni da rade, a sad da li bi mi prijalo da moj dečko posećuje hirurge, to već ne znam.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Isabella Ethan

29.10.2021 06:18

POZDRAV SVIMA, VOLET ĆU PODIJELITI SVOJE SVJEDOČANSTVO SA SVIMA,.. prije nekoliko mjeseci moj muškarac me ostavio zbog druge dame. Toliko ga volim i jedino o čemu sam mogla razmišljati je samoubojstvo. Pokušao sam na nekoliko načina, ali nijedan nije uspio. Odlučio sam čitati na internetu i čitati o čarolijama i čarolijama. Pokušao sam, izgubio sam puno novca, ali rezultat je bio isti. Gotovo sam odustala dok nisam upoznala dr. Alabu, čaroliju koja me uvjerila u uspjeh i pročitala komentare ljudi na njegovoj web stranici. Bio sam skeptičan kada sam ga kontaktirao jer sam izgubio mnogo novca. uvjeravao me da je njegov rad 100% dobar i kad sam ga probala bila sam presretna jer se moj muškarac vratio u moju kuću... Sada je moj muškarac jako poslušan i više me voli. Sada sam trudna 2 mjeseca i sretna sam što ga imam u životu. Savjetovao bih vam da se obratite ovom moćnom čarobnjaku za čarolije, koji mi je dao drugu priliku za sreću i ljubav, pokušao sam nekoliko čarolija i nijedna nije uspjela. Ako vam itko može pomoći da povratite ljubav i usmjeriti vas u potrazi za životnim rješenjima, to je on. Kontaktirajte ga direktno na -Email- dralaba3000@gmail.com ...... Možete mu poslati i Whatsapp i viber na ovaj broj +1(580) 373-2215. Živjeli.. 😘 😘