DARKO LAZIĆ NAPUŠTA PEVANJE ZBOG BARBARE? Isplivao snimak zbog kog gore društvene mreže, evo čime će se pevač baviti! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

22.10.2021

18:00

Barbara Bobak ovekovečila je trenutak kada je Darko Lazić, inače njen voljeni, odlučio da joj zameni firzera i da joj lično on sredi frizuru.

youtube.com/AmiG Show

Darko Lazić i Barbara Bobak u Amidži šou

 

Ljubavni par Barbara Bobak i Darko Lazić vratili su se iz Egipta, gde su išli na ,,medeni mesec", a pevač je po povratku sa luksuzne i egzotične destinacije odlučio da se vakciniše i time zaštiti sebe od koronavirusa. 

Njegova voljena Barbara se već odavno vakcinisala, pa je Darko želeo da prati korak izabranice i on je to učinio, zbog čega je ona bila posebno ponosna na njega. 

youtube.com/AmiG Show

Barbara Bobak, devojka Darka Lazića

 

Međutim, svakoj ženi je potreban jedan frizer u životu, ali kako nije uvek najsjajnija situacija trenutno u čitavom svetu, desi se da baš taj umetnik za kose ne bude u salonu. To Barbari nije predstavilo problem, jer je Darko odlučio da se lati fena i četke i uradi frizuru svojoj devojci. 

Bobakova je to ovekovečila snimkom, koji je potom okačila na društvenu mrežu Instagram, a u komentarima su se nizale šale da će Lazić bataliti mikrofon i pevanje, te da će se upustiti u frizerske vode. 

instagram.com

Darko Lazić sređuje kosu Barbari Bobak

 

Komentari (0)

Loading