TRUDNA MARIJA PETRONIJEVIĆ PROGOVORILA O KORONAVIRUSU: Glumica otkrila kako se sada oseća! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.10.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Marija Petronijević bila je zaražena koronavirusom u devetom mesecu trudnoće, srećom, kako je vakcinisana, uspela je da pobedi ovog nevidljivog neprijatelja današnjice.

Republika

Foto: instagram.com

Marija Petronijević pobedila koronavirus

 

Srpska glumica Marija Petronijević pre nekoliko dana objavila je na Instagramu da je zaražena koronavirusom, zbog čega su se mnogi njeni prijatelji i članovi porodice uplašili budući da se nalazi u devetom mesecu trudnoće. 

Marija se oglasila na Instagram profilu i otkrila da je vakcinisana, a da ne sme ni da pomisli šta bi i kako bi prošla da se to nije desilo. Zahvalna na svemu, Marija je podstakla ljude da se vakcinišu, kako bi mogli da se što pre vrate ,,norlanom" načinu življenja. 

Republika

Foto: instagram.com

Marija Petronijević imala koronu u 9 mesecu trudnoće

 

- Što se tiče mog zdravstvenog stanja, stvari za sada stoje ovako: već pet dana sam bez temperature, biohemija i krvna slika sada izgledaju kao kod zdravkog čoveka. Nos je i dalje blago zapušen. Mnogo trudnica me je pitalo u vezi sa vakcinacijom. Vaksinisala sam se i revakcinisala u osmom mesecu trudnoće i najverovatnije zahvaljujući vakcini za sada prolazim sa blažim simptomima. Hvala lekarima koji su mi objasnili šta su prednosti vakcinacije - napisala je Marija Petronijević na Instagramu. 

Marija je uspela da pobedi koronavirus, shodno timu lekara koji je vodio računa o njoj, ali i dodatnoj zaštiti vakcinacijom, koju je glumica ispunila kao uzorna građanka Srbije, koja brine kako za sebe, tako i za ljude u okolini. Marija se oglasila sada na Instagram nalogu i objavila stori da je sada negativna na koronavirus, ali da je sve vreme imala pozitivne misli. 

- Korona negativna! Emotivno pozitivna - napisala je Marija. 

Republika

Foto: instagram.com

Marija Petronijević pobedila koronavirus

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading