GLUMICA MARIJA PETRONIJEVIĆ POZITIVNA NA KORONAVIRUS! U DEVETOM mesecu trudnoće se zarazila, a o VAKCINI je imala da kaže samo jedno! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.10.2021

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glčumica Marija Petronijević u devetom je mesecu trudnoće, a nedavno je otkrila i da je pozitivna na koronavirus, te se sada oglasila na društvenim mrežama i obelodanila detalje svog zdravstvenog stanja.

Republika

Foto: instagram.com

Marija Petronijević pozitivna na koronavirus i trudna

Poznata glumica Marija Petronijević u devetom je mesecu trudnoće, a nedavno je otkrila i da je pozitivna na koronavirus.

Republika

Foto: instagram.com/marijapetronijevic

Marija Petronijević u devetom mesecu trudnoće pozitivna na koronavirus

Marija se sada oglasila na društvenim mrežama i otkrila detalje svog zdravstvenog stanja.

- Što se tiče mog zdravstvenog stanja, stvari za sada stoje ovako: već pet dana sam bez temperature, biohemija i krvna slika sada izgledaju kao kod zdravkog čoveka. Nos je i dalje blago zapušen. Mnogo trudnica me je pitalo u vezi sa vakcinacijom. Vaksinisala sam se i revakcinisala u osmom mesecu trudnoće i najverovatnije zahvaljujući vakcini za sada prolazim sa blažim simptomima. Hvala lekarima koji su mi objasnili šta su prednosti vakcinacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading