ANDRIJA MILOŠEVIĆ SPREMAN ZA ULOGU OCA! Glumac EUFORIČAN zbog prinove koja uskoro stiže: ŽIVITE ŽIVOT BEZ KALKULACIJA!

Autor: Republika

Zabava

21.10.2021

21:39

Glumac Andrija Milošević i njegova partnerka, takođe glumica, Aleksandra Sandra Tomić uskoro će postati roditelji po prvi put, a glumac ne krije da ga ni malo ne plaši nova i najvažnija uloga koja mu sledi.

Promo foto

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić čekaju dete

Glumački par Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević čekaju prvo dete, a glumac se sada prvi put oglasio nakon što je u javnosti isplivala informacija da će uskoro postati roditelji. Andrija kaže da su dobili brojne čestitke, iako su u isprva srećne vesti podelili samo s najbližim ljudima, prenosi Blic.

 

 

- Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti - kaže glumac koji nikada nije krio da se ne plaši uloge oca.

 

 

- Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi - rekao je ranije Andrija i dodao da zna kakav će biti otac.

- Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti - ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema detetu.

 

Komentari (0)

Loading