SEVERINI BOLJE DA SE VRATI NA JAHTU I SNIMA FILMOVE: Cakana brutalno ponizila Severinu i rekla joj da je PREVARANT! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.10.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina je svojim ponašanjem u poslednje vreme naljutila mnoge srpske izvođače i umetnike, a Cakana je rešila da joj uputi par reči!

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, Profimedia

Dragica Radosavljević Cakana, Severina

Dragica Radosavljević Cakana komentarisala je izjavu pevačica Severine, te joj je poručila da je prevarant i da joj je bolje da snima filmove na jahti.

- Da vam kažem nešto, za mene žene sa takvim kapacitetom i glasovnim mogućnostima treba da se vrate na brodić i da snimaju filmove. Nazivati genocidnim narodom narod koji ti je pružio ruku i oberučke prihvatio, zaboravila je ta gospođa ili gospođica, šta već, da se priseti i osudi Oluju. Da kaže, moj narod nije bio fer. Kako sme da kaže da smo mi genocidni narod - rekla je Dragica Radosavljević gostujući u Pulsu Srbije, pa otkrila šta je problem u našem narodu:

Republika

Foto: printscreen

Dragica Radosavljević Cakana

- Mi smo narod koji brzo zaboravlja, tako će se i ovo zaboraviti.. Za zaboravljanje kod Srba su krivi mediji. Da biste sačuvali tradiciju, mora to da se radi i kad se piše o tome. Mora da se osude oni koji oduđuju naš narod. Za mene je Oluja genocidna. Mi zaboravljamo ispade kišnih glista, a sve pare koje su zaradili, zaradili su kod nas. Prema tome, nemam šta da pričam o ženi koja je počela karijeru sa porno filmom. Udavala se ovde 2,3 puta. Nek sačeka još malo da vidi dal će neko opet odavde da je oženi.

Za kraj je Cakana rekla da osobama poput Severine ne treba davati na značaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tanja

19.10.2021 12:56

Bravo godpodjo Cakana! Severini nije bilo dobro u Srbiji, dete joj je Srbin. Sram je bilo.

Odgovori 23 2
Beba

19.10.2021 19:44

Apsolutno se slažem sa Cakanom, ona je uostalom kvalitetan pevač i može da proceni i glasovne mogućnosti dotične. A i za ovo ostalo što je rekla potpuno je u pravu.

Odgovori 19 2