IZRUČENI UBICA PEKA KARTEL BIO U VEZI SA SESTROM MILJANE KULIĆ: Ubio pripadnika žandarmerije pa pobegao iz države!

Autor:

Zabava

19.10.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peka Kaartel poznat je javnosti zbog ubistva pripadnika žandarmerije, a malo ko se seća da je on bio u vezi sa sestrom Miljane Kulić

Republika

Foto: Facebook, Instagram, E-Stock

Miljana Kulić, Tijana Kulić, Peka Kartel

Predrag T. (27) iz Niša, poznatiji kao Peka Kartel, uhapšen je u Berlinu i juče izručen u Srbiju.

Naime, za Pekom je 2017. godine raspisana poternica zbog sumnje da je u noći 23. na 24. avgust 2017. godine, oko 4.30 časova, na Keju Kola Srpskih sestara u Nišu u policajca Sašu Mihajlovića zvanog Butra ispalio 5 metaka iz pištolja, pa pobegao, a kako se prenosi Kurir on je uhapšen juče:

Republika

Foto: Facebook.com/Tijana Kulić

Tijana Kulić i Peka Kartel

- Todorov je uhapšen po poternici koju je za njim raspisalo Viši sud u Nišu i juče je izručen našoj zemlji nakon čega je sproveden u Kazneno poporavni zavod u Nišu.

Ipak, ovaj kriminalac je poznat srpskoj javnosti ne samo  po ubistvu već i po vezi sa jednom od sestara Kulić. Naime, Peka Kartel bio je u vezi sa sestrom Miljane Kulić, Tijanom. Miljana je u jednoj svađi pripretila Zoli da će ga dečko njegove sestre polomiti.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić iskoristila je Peku Kartela da zapreti Zoli

- Znači, biće ti kičma polomljena. A tebe će čim budeš izašao odavde, na prvom nastupu, kunem ti se u Željka, dabogda ga sahranila ako tako ne bude, ne budeš li spremio novac koji si mi dužan, 9.500 hiljada… Imaš vremena dok ne izađeš odavde. To da znaš, da se obratiš do sutra svom emancipovanom menadžeru, je l' ti jasno? Novac da mi vratiš… - izgovorila je Miljana kada je prišla Lazaru dok je ležao u krevetu, pa dodala:

- U Željka ti se kunem, ostaćeš bez ičega. Sve će biti zapaljeno. Ne znaš s kim imaš posla… Tijanin momak je ubio dečka zbog Tijane. Da ubije još jednog, boli ga du*e… biće ti ubijena i majka i ti! 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading