SRĐAN ŽIKA TODOROVIĆ POKAZAO DUGO ČUVANU TAJNU: Glumac se potpuno otvorio i otkrio najemotivniji deo svog života! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.10.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Žika Todorović pokazao je svoju emotivnu stranu.

Republika

Foto: instagram.com/srdjan__todorovic

Srđan Žika Todorović

Glumca Srđana Žiku Todorovića svi ga znaju po velikim ulogama u projektima “Mi nismo anđeli”, “Dve palme za dve bitange i ribicu”, “Montevideo, Bog te video”, “Mala”, “Zaboravljeni”,a jedno vreme bavio se i muzikom kao bubnjar benda legendarnog Ekatarina Velika, čiji je frontmen bio Milan Mladenović, ali je on dosta dugo krio svoj porodični život od očiju javnosti. 

 

 

Ipak, glumac je nedavno rešio da podeli i malo svoje privatnosti sa svojim fanovima te je ottvorio i instagram nalog. Sada tamo kači porodične slike, a njegove fotografije posebno je oduševila slika na kojoj pozira sa pokojnim ocem, Borom Todorovićem, maćehom gimnastičarkom Kerolajn Kilka i dvema mlađim sestrama spisateljicom Danom, rođenom 1977. i odbojkašicom Tarom koja danas ima 28 godina.

 

 

Žika je jako srećan što ima svoje dve sestre, a ako je sudeći po njegovom instagram profilu one su mu velika podrška i najbliži prijatelji.

Srđan Žika Todorović otkrio je na ovaj način i svoju mekšu stranu, koja je okrenuta ka porodici i ljubavi, što je mnoge oduševilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading