BUKTI NOVI ESTRADNI RAT! Milan Stanković optužio VOJAŽA da ga je POKRAO, a onda isplivala ŠOKANTNA istina!

Autor:

Zabava

17.10.2021

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi rat potresa estradu, a ovog puta akteri su Vojaž i njegov stariji kolega Milan Stanković

Republika

Foto: instagram.com

Milan Stanković poslao jasnu poruku

Poznato je svima da su krađe na javnoj sceni, počev od pesama, ali i kadrova spota česte, te neretko estradnjaci međusobno zarate. Jedan od takvih slučajeva je između Milana Stankovića i Vojaža.

Foto: printscreen

Vojaž iskopirao Milana Stankovića

Reper Mihailo Veruović Vojaž zbog kadrova iz svog novog spota našao se na udaru fanova pevača Milana Stankovića. Scene iz Vojaževog spota snimljene su na istoj lokaciji kao i scene iz Stankovićevog spota iz 2019. godine, a fanovi su brže bolje obavestili javnost da je mladi reper iskopirao iskusnijeg kolegu, a potom se Milan oglasio sa sarkastičnim komentarom: "Pa, dobro, šta, lagano" i tako svima do znanja stavio šta misli o ovom potezu poznstog repera.

 

 

Međutim, na ovoj lokaciji, još u decembru 2018. godine, spot je snimio reper Devito, tako da ispada da su oba pevača zapravo počinili "krađu", ostaje nam da vidimo kakav će ova priča imati epilog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading