RELJA POPOVIĆ ZAVISI OD NIKOLIJI JOVANOVIĆ: Pevačica mu plaća sve, isplivao SNIMAK sa ručka, ŠOK PRIZNANJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.10.2021

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Relja Popović napravio je smešan klip, u kom je priznao da mu ručak plaća njegova voljena Nikolija Jovanović, čime je pokazao da nema komplekse.

Republika

Foto: Instagram.com

Relja Popović sa Nikolijom Jovanović na ručku

 

Popularni reper i muzičar Relja Popović izašao je sa svojom voljenom Nikolijom Jovanović na ručak, a tom prilikom napravio je smešan video snimak, koji je postao viralan. Naime, tokom ručka, Relja je snimio kratki video snimak, koji je podelio sa pratiocima na Instagramu, a ono što su svi primetili jeste njihov zdrav humor, te da među njima nema problema kada su finansije u pitanju. 

Relja Popović uhvaćen sa plavušom!

Reper i muzičar Relja Popović je u skladnom braku sa pevačicom Nikolijom Jovanović, sa kojom još uvek nije stupio u bračne vode, ali su već dobili dve predivne ćerkice. Njih dvoje važe za onaj svetski ljubavni par, koji iza sebe nema skandale i trzavice. Nikolija i Relja potrudili su se toliko da sakriju privatan život, zbog čega su uvek na meti, jer nikome nije jasno kako uspevaju da očuvaju svoju ljubav pored posla kojim se bave. 

No, na društvenoj mreži Tviter je pojavio status jednog korisnika, u kom se može pročitati da je Relja uhvaćen u izlasku sa novom atraktivnom plavušom. 

Republika

Foto: prinskirintviter

Relja Popović uhvaćen sa drugom devojkom

 

- Relja Popović uhvaćen je prošlog četvrtka u bioskopu u tržnom centru sa drugom devojkom. Ljubili su se na zadnjem sedištu, ona je nosila masku sve vreme. Kad je pri izlaženju skontao da je provaljen, lik je bukvalno pobegao od nje. Ona ima kratku, plavu kosu.

Popović se oglasio i potvrdio ove glasine, ali je kasnije utvrđeno da se to zaista desilo, ali da je atraktivna plavuša zapravo bila njegova voljena devojka Nikolija, koja je nosila zaštitnu masku za lice, pa je nisu prepoznali.

- Da me ne pitaju ljudi, istina je da imam novu devojku - napisao je Relja na Instagram storiju. 

 

 

Nikolija Jovanović plaća Relju Popovića!

Tokom ručka Relja Popović zabeležio je taj trenutak, te se obratio Nikoliji Jovanović i šaljivim pitanjem otkrio da nema problem da mu devojka plati večeru, a na to je ona dodala i poslasticu na račun.

- Maco, je l' i danas plaćaš večeru? - upitao je Popović. 

- I večeru, i kolač - uzvratila je šaljivo Nikolija.

- Hvala - našalio se Relja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading