LEPU LUKIĆ UJEO PAS: Pevačica VRIŠTALA nasred restorana, svi su u ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.10.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Lepu Lukić ujeo je pas tokom popodnevnog ručka u jednom eminentnom restoranu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Lepu Lukić ujeo pas za prst

 

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić objavila je na Instagram profilu urnebesan video snimak na kom se vidi kako se igra sa malim psom usred restorana. 

Naime, vlasnica mnogobrojnih hitova izašla je sa svojim prijateljima na ručak u jedan restoran, a u jednom trenutku im se pridružio i pas, kog je Lepa Lukić uzela u svoje naručje i sve vreme ga mazila. 

No, kako je vreme odlazilo pas je postao sve nervozniji u Lepinom naručju, pa ju je ujeo za prst, nakon čega je ona vrisnula, što je sve zaprepastilo. Pevačica je momentalno ispustila psa iz naručja na pod, no sasvim je jasno da nije ništa strašno, jer se ovakve situacije dešavaju redovno.

Snimak je postao viralan na društvenoj mreži Instagram, a u komentarima su se nizali urnebesni komentari, a među njima se pojavila i Lepina koleginica Saška Karan, koja je prokomentarisala video snimak. 

- Ko zna čije je ovo kerče - glasio je Saškin komentar. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading