I ONA SE ODLUČILA NA REMONT!? Goca Tržan rešila da MENJA izgled, prvo krenula od LICA! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan jenuvek bila pobornik prirodne lepote, ali sada je priznala da i prirodan izgled, mora da se održava, te je tako sa svojim brojnim pratiocima podelila Instagram stori, sa intervencije na koju se podvrgla.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/emisija premija

Goca Tržan je uvek negovala prirodan izgled

Goca Tržan je dugi niz godina na javnoj sceni, a za razliku od ostalih javnih ličnosti, ona dugu karijeru gradi zahvaljujući svojim vokalnim sposobnostima, ali i izgledu, kojeg nikad nije menjala. Pevačica ne krije da svoj blistavi izgled ne duguje samo "prirodi", već da ide i na razne tretmane kako bi umanjila proces starenja, a sada je odlučila da na Instagram postavila fotku , sa same intervencije.

Goca Tržan poznata je po tome da uvek javno iznosi svoje mišljenje, pa je tako i ovog puta svojim brojnim pratiocima, otkrila da se podvrgla botoksu u cilju umanjivanja bora. Pevačica  je otišla na botoks i pokazala svima na Instagramu proces, pa je napisala i inspirativnu poruku za sve žene.

- Pre nego Što se "pecnete" ovim Čudom, dobro se informiŠite. Moja doktorka ima laku ruku i odličnu tehniku, pa samim tim i rezultate. Kao što vidite - nisam prirodno lepa, nisam savršena, nisam kao mnoge žene koje poznajete, "prirodna", ja za razliku od njih priznajem i delim sa vama iskustva i informacije da vam olakšam dostojanstveno starenje - napisala je Goca, pa dodala:

Foto: printscreen

Goca Tržan na intervenciji

- Nije sramota ostariti, 'alo, nije sramota imati bore, sramota je zavideti drugima na lepoti i mladosti. Sve u svoje vreme. Uživajte u svojim godinama, pomozite svom licu, telu ali pre svega duhu da ne stari sa gorčinom i zavisti - završila je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mica

18.10.2021 13:41

Opalio kompleks zbog duplo mladjeg?