OTKRIVENI NOVI DETALJI RASKIDA PETRA GRAŠA I DANIJELE MARTINOVIĆ: Ona je otišla, a on nije krenuo za njom!

Autor:

Zabava

15.10.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i pevačica Petar Grašo i Danijela Martinović raskinuli su nakon skoro 25 godina ljubavi, a sada je jedna pevačica otkrila detalje prekida ove romanse.

Republika

Foto: petargrasoofficial/instagram.com/printscreen

Danijela Martinović i Petar Grašo nisu više zajedno

Pevač Petar Grašo našao se u žiži javnosti kada je u javnost procurila informacija da on i Danijela Martinović nakon skoro 25 godina ljubavi nisu više u vezi, te da je pevač započeo romansu sa 15 godina mlađom, Hanom Huljić, ćerkom njegovog prijatelja Tončija Huljića.

– Priča se da su ‘stvari’ između Danijele i Petra počele pucati još prie godinu dana. Prošle godine u avgustu nešto su se sporečkali na zabavi koja je organizovana u njegovoj vikendici u Vinišću kod Trogira. On je njoj nešto prigovorio, ona mu je odgovorila, pa ju je on “poklopio”, na šta je ona ustala i otišla sa žurke. Očekivala je da će on doći za njom, ali nije – rekla je jedna pevačica za Jutarnji list i dodala da su posle toga pokušali da se pomire, ali nije išlo.

 

 

– Danijeli je i dalje bilo krivo što je on tada tako reagovao. Tu je nekako počelo, a u mesecima koji su usledili njih su dvoje, svako za sebe, puno su razmišljali o svojoj vezi i shvatili da žele različite stvari u životu – dodala je:

 

 

– Nakon što su novinari otkrili da više nisu zajedno, Danijela i Petar satima su razgovarali preko telefona. Bili su u tom trenutku pošteni i iskreni jedno prema drugom, a tek nakon tog razgovora novinarima su dali izjavu u kojoj su potvrdili da više nisu par. Koliko znam, rastanak je prošao bez ružnih rieči i prebacivanja. Ni Danijela ni Petar nisu ljudi koji bi precrtali sve ono lepo što im se dogodilo u skoro četvrt veka ljubavi – zaključila je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading