JUG RADIVOJEVIĆ U SUZAMA NAKON VESTI O SMRTI MARKA ŽIVIĆA: Bio je simbol života! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.10.2021

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Živić izgubio je bitku za život, a njegova smrt potresla je ceo region. No, jedan detalj je svima promakao!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ, ST/N. MANDIĆ

Jug Radivojević: Čuvaćemo zauvek uspomenu na našeg Marka

Glumac Marko Živić nakon duge i teške bolesti izgubio je najvažniju bitku u životu, a prijatelji i kolege su i dalje u šoku!

Marka svi pamte kao nasmejanog i vedrog čoveka, koji nikome nije želeo zlo, a njegov rad i delo će zauvek živeti među nama. Kulte uloge po kojima ćemo pamtiti Živića, iznedrile su čuvene replike koje se i danas prepričavaju među svim generacijama.

No, izgleda da je Marko sebi poslednjom ulogom predosetio tragičnu sudbinu. Naime, Marko je igrao u seriji ,,Branilac", koja se emituje na RTS. Ovog utorka bila je poslednja epizoda u kojoj je Marko Živić glumio, a ujedno i skončao svoj život tumačeći ulogu Uroša.

Markov prijatelj i kolega Jug Radivojević oglasio se nakon informacije o tragičnoj sudbini Živića i za portal Republika.rs prokomentarisao koliko mu je sve ovo teško palo.

- Velika tragedija. Izgubili smo našeg Marka...bio je simbol radosti života, uvek nasmejanog dečačkog izraza, plenio je svojim šarmom i lakoćom življenja. Ostale su divne uloge ali nažalost i one brojne neostvarene u vremenu koje nije dočekao. Otišao je prerano i tiho, skromno kako je i živeo...uvek pažljiv da nekoga ne uvredi i plemenit da svakome pomogne. Mnogo će nedostajati svima nama u BDPu...a verujem i svim kolegama i publici širom regiona. Čuvaćemo zauvek uspomenu na našeg Marka - izjavio je Jug Radivojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading