MARIJANA MIĆIĆ PRED SAM POROĐAJ ODUŠEVILA JAVNOST: Glumica pružila podršku trudnicama i poslala JASNU PORUKU! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

12.10.2021

19:42

Marijana Mićić, popularna glumica, u poodmakloj je trudnoći, a svojom odlukom da je vreme da se vakciniše oduševila je mnoge.

instagram.com/micicmarijana

Marijana Mićić

Glumica Marijana Mićić u poodmakloj je trudnoći, a svojim potezom oduševila je domaću javnost. 

Naime, Marijana je odlučila da je vreme da se vakciniše, a svoju odluku pobedila je sa svojim fanovima na društvenoj mreži instagram.

- Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu, a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom, objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila - navela je glumica, koja bi trebalo da se porodi u narednih nekoliko nedelja, pa dodala:

- Na kraju moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći, što sam i uradila pre nekoliko dana. Uf. Nije bilo lako, kao što se vidi i na slici, preko očiju nemam masku, a iskreno nisam se ni očešljala kada sam krenula.

 

 

Komentari (0)

Loading