BUKTI NOVI RAT NA ESTRADI! Tanja Savić POKRALA Indi, a pevačica joj OVAKO odgovorila!

Autor:

Zabava

03.10.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na estradi se pojavio novi rat, a ovog puta akteri te priče su Tanja Savić i Indi.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Indi je do skoro bila bliska sa Tanjom Savić

O odnosu popularnih pevačica Tanje Savić i Indi dugo se polemisalo, već neki izvesni period. Kako se u medijima saznalo, došlo je do kompletnog raskida prijateljstva, ali i potencijalne saradnje između njih dve,zbog toga sto je Tanja Savić ćapila pesmu Indi, bez trunke osećanja prema dugogodišnjoj prijateljici.

Naime, Indi je bila oduševljena sa pesmom "Pancir", i bilo je pitanje momenta, kada će je odkupiti, ali su Tanja Savić, Vojaž i Breskvica bili brži od nje, pa je taj hit otišao njima u ruke. Pevačica nije mogla da oprosti to Tanji, te su iz tih razloga kompletno prekinule komunikaciju, a čak ne mogu da budu ni u istoj prostoriji.

 

- Njih dve navodno očima ne mogu da gledaju jedna drugu, mada to i ne mora da znači jer znam da je Indy to prevazišla. Ona je nedavno snimila pesmu u folk-pop fazonu, neki stil Arijane Grande. Sve to je odradila u Barseloni sa evropskim facama, a znam da je tamo snimila i spot. Uložila je oko 10.000 evra u zvuk, montažu, stajling, šminkere, scenografe… Biće ludilo kada izađe, a čini mi se da će pesmu objaviti za neke dve nedelje. Verujte mi da ima hit, a još sad i izgleda kao milion dolara – zaključio je izvor za Scandal!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading