ANA, NEMOJ MOLIM TE DA IZLAZIŠ IZ KUĆE!? Darkova bivša NE SME nigde bez DOZVOLE supruga!?

Autor:

Zabava

03.10.2021

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Sević je navodno ponovo trudna, pa se njen suprug Danijel zabrinuo da će joj se nesto desiti, ukoliko bude izlazila iz kuće.

Republika

Foto: instagram.com/anasevicofficial Potvrđeni nalog

Ana Sević sa suprugom Danijelom Nedeljkovićem

Pre nekog izvesnog perioda u medijima je kao bomba odjeknula vest da je Ana Sević ponovo trudna, što je pravi dokazatelj da joj u ljubavi sa njenim suprugom Danijelom Nedeljkovićem cvetaju ruže.

Da je u braku sa požrtvovanim suprugom govori činjenica da je Danijel angažovao ne samo kućnu pomoćnicu, već i dadilju kako se broj dece u kući povećao, a samim time je hteo i da obezbedi pevačicu, kako bi ona u trudnoći odmarala i ne bi mislila ni na šta drugo.

 

Međutim, sada su se u medijima pojavile tvrdnje, da Danijel brani pevačici da izlazi iz kuće:

- Ana i Daniel su planirali veliku porodicu, ali ne tako brzo. Zato su se i iznenadili kada su saznali da je Ana trudna. Tek je prošlo sedam meseci od kada im se Sena rodila. Presrećni su, sada oboje navijaju da bude dečak. Daniel je malo uplašen jer divlja korona, pa je Anu zamolio da nikuda ne ide. Angažovao joj je kućnu pomoćnicu, kao i dadilju, njeno je samo da se odmara. Dogovorili su se da se što manje kreću, jer je početak trudnoće, bolje je da se maksimalno zaštite. Tako je bilo i kada je Ana bila trudna sa Senom, nisu se ni sa kim viđali, čak ni sa porodicom – priča izvor za Scandal!.

Pevačica se povodom ovih tvrdnji nije oglašavala u medijima, a da li je istina da joj suprug Danijel ograničava kretanje, ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading