NAKON LJUBAVNOG KRAHA SA NEMANJOM STEVANOVIĆEM! Milena Ćeranić OGOLILA dušu pred gledaocima, pa priznala: MNOGO JE KUKAVICA BILO OKO MENE!

Autor:

Zabava

03.10.2021

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Ćeranić konačno progovorila o emotivnom životu, za koji se dugo trudila da ga sakrije od očiju javnosti.

Republika

Foto: Republika.rs

Milena Ćeranić je dugo bila sa kolegom Nemanjom Stevanovićem

Milena Ćeranić se uvek trudila da svoj život sačuva od očiju javnosti, ali sada je odlučila da progovori konačno o svom emotivnom životu, te je tom prilikom priznala da je na tom polju imala brojna razočarenja, ali da je sa obzirom na godine, takođe imala i brojne uspone i padove:

- Mislim da je pre svega bitna harizma, a ne fizički izgled. Nekako uvek i kad su komentarisali moj izgled, okej, hvala, imam ogledalo, zadovljna sam ja, ali radim na tome da uvek budem zadovljna, ali više radim na nekim drugim stvarima. Stvarno se trudim, imam 35 godina i dosta života iza sebe. Neko za tri života ne može da doživi sve ono što sam ja doživela za ove svoje godine. Prezadvoljna sam što sam ispala ovakav čovek kako jesam, a na kraju je to i najbitnije, ono što nosiš u duši – priča pevačica, pa dodaje:

- Ja sam i previše emotivna osoba, ali može i da se vidi po tome što sam borbena, što delujem besno, ali to je neki moj odbrambeni mehanizam. Mene povrede ljudi, lakše mi je da uvek imam taj neki gard, a onda se postepeno opuštam. Godine i iskustvo su me naučili da ne treba puštati ljude tako blizu, jer sam često bila povređena, ali nisam ih ja oterala. Sami su otišli. Samo su se selekotvali, mnogo mi je drago kada ne moram ja ništa da uradim. Puno je bilo kukavica u mom životu, ne samo u životu, već kad sagledam neke stvari iz mog ugla, mnogo je kukavica među nama. Ne osuđujem, ne krivim, ali ih ima mnogo – zaključuje Milena u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

 

 

Podsetimo, Milena Ćeranić bila je sa kolegom pevačem Nemanjom Stevanovićem tokom jednog rijalitija, pa i sa košarkašem Vladimirom Dašćem koji je tada bio u braku. Pevačica je imala i kratkotrajnu romansu sa Vukom Mobom sa kojim je ostala u dobrim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nedja

03.10.2021 15:27

Sa njom je nemoguć dogovor. Samo Ćemo je uspeo da izdrži sa njom kao "cimer".