ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI O ŽIVOTU SILVANE ARMENULIĆ! Pevačica je PRETUKLA ljubavnicu svog muža, a OVO je bio razlog!

Autor:

Zabava

03.10.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silvana Armenulić je bila poznata po brojnim skandalima, koji su ispratili njen brak sa poznatim teniserom Radmilom Armenulićem.

Republika

Foto: Gordana Goga Armenulić/facebook.com/printscreen

Silvana Armenulić sa ćerkom

Silvana Armenulić, naša čuvena pevačica, osim po sjajnom vokalu bila je poznata, takođe i po brojnim skandalima. Njen brak sa bivšim teniserom Radmilom Armenulićem bio je ispraćen pod budnim okom javnosti, jer je pevačica iznosila svu privatnost, i tako obaveštavala mnoge o njihovom braku, a to su joj mnogi zamerali.

Naime, Silvana Armenulić se javno svađala sa suprugovim ljubavnicama i obožavateljkama, te je jednom prilikom, čak istukla suprugovu ljubavnicu:

- Silvana je presrela muža i njegovu prijateljicu dok su bili u njegovim kolima. Pratila ih je jedno vreme, a zatim naletela na muževljev automobil sopstvenim kolima i zaustavila ih. Razjarena Silvana istrčala je iz automobila, iz kola je izvukla muževljevu prijateljicu Leposavu Jankov i tako je 'propustila kroz ruke' da je nesrećna žena zadobila teške povrede kičme, od kojih se i danas leči - pisalo se tada.

- Ne volim da spominjem ime te žene koja pokušava da se reklamira napadajući mene. Zar joj nije dosta što je tri i po godine ulazila u moju kuću. Ja na koncert, ona u stan. Htela je i dete da mi uzme - govorila je Silvana tada u svoju odbranu.

Foto: youtube.com/printscreen

Silvana Armenulić je imala jedan od najboljih vokala

Zatim je Silvanina najveća suparnica, konačno otvorila dušu o odnosu sa njenim suprugom, i tako otkrila brojne detalje nepoznate javnosti:

- Radmila znam već godinama. Upoznali smo se na jednom žuru. U to vreme zabavljao se sa mojom prijateljicom. Posle smo se mi zabavljali - i izgubili trag jedno drugom. Tek 1968. godine, kada je trebalo da mu dam jednu vezu, zapazila sam njegovo ime. Predstavila sam mu se i on mi je zakazao sastanak. Ljubav se razvijala postepeno. Kada je to počelo, Silvana i Radmilo su bili pred razvodom. Već se uveliko znalo za jednu Silvaninu vezu. Njihov brak je bio pred raspadom, a i moj se raspadao. Pored toga, bila sam zaljubljena - govorila je svojevremeno Leposava.

- Odlazila sam tamo. Naravno, kada ona nije bila. Ali sam bila i kad je ona bila u kući. Posle jednog našeg susreta u mom stanu, kad me je krvavo izgrebala, pokušala sam da dobijem Radmila. Telefon je zvonio, niko se nije javljao. Sat kasnije digao je slušalicu. Ona je, pre nego što je pošla kod mene, zavila telefon u bundu i stavila ga u orman! Bila je to velika svađa - dodala je.

Nakon celog tog haosa koji je izbio između njih, Silvana i poznati teniser su uspeli da izađu na kraj sa svim skandalima, sa kojim je bio propraćen njihov brak, i tako su se ponovo pomirili, međutim tu nije bio kraj. Malo kasnije Silvana je tragično izgubila život u saobraćnoj nesreći  10. oktobra 1976. godine.

(Republika/Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
NIKOLAKRAJINALONDON

03.10.2021 19:31

AKo je on varao Sivanu zar onda on nije taj koji je pravio skandal-e

Odgovori 11 0