SEVERINA PONOVO UHVAĆENA SA LJUBAVNIKOM FILIPOM: Pevačica rešila da ojadi i ovog poznatog producenta? (FOTO)

Autor:

Zabava

03.10.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina počela je svuda sa sobom da vodi Filipa Miletića, inače muzičkog producenta.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Severina ponovo šokira javnost

 

Hrvatska pevačica Severina Vučković nakon razvoda postala je izuzetno razuzdana kada su muškarci u pitanju, pa je tako nekoliko puta objavljivala privatne trenutke sa raznim moćnicima i opasnim frajerima, a sada je uradila nešto što potvrđuje neku jaču vezu sa Filipom Miletićem

Naime, Severina je već nekoliko puta uhvaćena u društvu Filipa, koji joj je napravio nekoliko hitova u karijeri i to je sve. Međutim, kako su mediji saznali, između Severine i Filipa izgleda da nisu samo prijateljske emocije uključene. 

Poznato je da je Filip muzički producent, koji je napravio nekolicinu hitova na estradi, a sada je sve češće u javnosti sa Severinom i to na događajima koji su propraćeni fotoaparatima i objektivima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Pevačica se pojavila na jednoj promociji, a Filip se sve vreme pribijao uz nju, što je svima izazvalo sumnju da se među njima nešto više dešava. Podsetimo, Severina ima svoj PR tim koji je zadužen za njena pojavljivanja u medijima, izjavama i svim dešavanjima, međutim, poteže se pitanje, zbog čega ona svuda sa sobom vodi Filipa. 

Čak su se u jednom trenutku i provodili zajedno na plaži, a tom prilikom su napravili vrelu fotografiju, kojom su izazvali polemiku javnosti šta se među njim dvoma dešava. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Razvod Severine i Igora Kojića!

Pre samo nekoliko nedelja Igor Kojić napokon se oslobodio trnja koje je imao tokom braka sa Severinom. Njih dvoje potvrdili su da su se razveli zvanično, a nakon toga mlađani Kojić odmah je otišao u kafanu kako bi nazdravio sa prijateljima oslobođenje od pevačice.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Igor Kojić se razveo od Severine

 

Sa druge strane, Severina je uzvratila istom merom, pa se vratila dobrim starim korenima, ukrcala se na jednu privatnu jahtu, gde je uživala sa zgodnim sportistima i mladićima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sara

04.10.2021 12:15

Muka mi je od ove antipatične koristoljubive opajdare!!!.