SPISAK POZNATIH SA NEPRIZNATOM DECOM JE DUG! Miki Mećava odbija da vidi ćerku, psovao me je i pretio: ZOVE JE NAŠ PROIZVOD!

Autor:

Zabava

03.10.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Miki Mećava, ima vanbračnu ćerku sa pevačicom Radmilom Đorđević, koju nikada nije hteo da prizna, te su zbog toga završili i na sudu.

Republika

Foto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand

Miki Mećava ima vanbračnu ćerku sa Radmilom Đorđević koju nikada nije priznao

Javnost u poslednje vreme potresaju vanrbačna deca i očevi sa estrade koji ih nikada nisu priznali, a za to su navodili raznorazne razloge, u svakom slučaju neopravdane.

Još jedan u nizu poznatih očeva vanbračne dece, nepriznate, jeste pevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava. On je ćerku dobio sa pevačicom Radmilom Đorđević, iako je u tom periodu bio u braku, a ćerku nikada nije priznao, te je završio i na sudu.

 

 

Kako je svojevremeno Radmila govorila, Miki nije želeo da čuje za nju i ćerku, zbog čega je ona odlučila da ga tuži, prenosi Svet.

- Milana Obradovića upoznala sam krajem osamdesetih godina, kada sam postala pevačica grupe "Mećava", u kojoj je on uveliko svirao. Nekoliko meseci nastupali smo po užičkom kraju kada je između Mikija i mene buknula vellika ljubav, pa se tako desilo i da sam ostala trudna i 6. jula 1991. godine rodila ćerku. Budući da sam se već u startu pomirila sa činjenicom da se Miki neće oženiti mnome, nas dvoje ostali smo u sasvim korektnim odnosima i normalno smo komunicirali. Iskomplikovalo se kada je on počeo da izbegava razgovore o ćerki. Sećam se da sam ga jednom zamolila da dođe i da vidi dete kako bih komšijama dokazala da Marija ima oca, na šta se on najstrašnije naljutio, počeo da me psuje i da preti, rekavši da će okrenuti novi list. Nisam imala izlaza nego da ga tužim - ispričala je ona tada i dodala:

 

 

- Nakon velikih peripetija koje su pratile početak sudskog procesa, 1996. godine Miki se konačno odazvao pozivu i urađena je analiza krvi, čiji su rezultati pokazali da je Milan Obradović bez ikakve sumnje otac moje ćerke. Ne želeći da prizna i prihvati istinu, gospodin se vadio na nepouzdanost testova, insistirajući na tome da u nekoj drugoj zdravstvenoj ustanovi ponovimo analizu.

Kako je pevačica isticala, spor sa Mećavom je bio mulan i dug, a zbog peripetija zakona, ona nie uspela da se izbori za alimentaciju i zakonsko priznanje deteta.

- Znate li vi kako on zove svoje dete?! Naš proizvod! Pa to valjda dovoljno govori kakav je to čovek. Samo sam želela da prizna dete, da bude uz nju kada joj je bio najpotrebniji, ali moja ćerka to nikada nije imala od njega.

 

 

Mikijeva supruga je bila upoznata sa celom situacijom, ali nikada nije pomogla da se reše neke stvari, te da i Radina ćerka barna papiru ima oca:

- Da je ta žena iole osećajna, pozvala bi me i, ako ništa drugo, porazgovarala bi sa mnom kao žena sa ženom. Ali vidim da je nezainteresovana i nesposobna za bilo šta.

 

 

Supruga Milica je u vreme kada je pevač bio u rijaliti formatu ''Farma'' potvrdila reči Radmiline, te rekla da Miki zaista ćerku nikada nije priznao, ali da je stupio u kontakt sa njom kada je navršila 18 godina.

- Znate kako, mi smo u braku dvadeset pet godina, mi se volimo i poštujemo i imamo divan brak. Znala sam da će neki novinar iskopati priču o toj Jagodini, ali ne bih želela previše da pričam na tu temu. Najbolje je da pitate Mikija kad izađe sa Farme. Miki je stupio u kontakt sa tom devojkom preko Fejsbuka kada je postala punoletna. Ali ne komuniciraju kao otac i ćerka već kao dvoje ljudi koje je neko ubacio u istu priču. To je bilo i prošlo. Miki nikada nije priznao to dete - rekla je Milica i dodala:

 

 

- Mi smo to prevazišli kako smo prevazišli. Prešla sam mu preko toga jer mi ništa nije prećutano i sakriveno, prošli smo zajedno kroz sve. Oprostila sam mu. Da nisam bila uz njega, ne bih posle bila sa njim i rodila mu dvoje dece. Živim sa tom pričom više od dve decenije i samo ja znam kako mi je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading