SAŠA POPOVIĆ NAŠAO NOVI NAČIN DA ZGRĆE PARE! Milioner odlučio da se JOŠ VIŠE OBOGATI, Grand pada u ZABORAV!?

Autor:

Zabava

03.10.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović odlučio je da promeni poslovnu branšu, s obzirom da mu je estrada dosadila.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, youtube.com

Saša Popović napušta estradu

Bez obzira što Saša Popović važi za milionera, izgleda da mu i to nije bilo dovoljno, pa je biznismen odlučio da se nađe još neki vid zarade. Nakon prodaje deonica Saša i njegova supruga Suzana, odmah su pohrlili da se upuste u drugi biznis.

Nakon decenija i decenija bavljena javnim životom, oni su odlučili da pronađu mirnu luku, pa su odlučili da promene poslovnu branšu, a čak i da uvedu decu u taj biznis, kako bi naravno izvor novca rastao.

 

- Kupili su nekoliko placeva na Bežanijskoj kosi, a dobro znamo koliko su luksuzna naselja na Bežaniji, i to baš u delu gde je njihova porodična vila – objašnjava izvor za Scandal! i dodaje: 

- Grade se luks stanovi od po 100 hvadrata, sa velikim balkonima, ali u ponudi imaju manje stanove, čak i garsonjere. Vode se defizom da imaju za svaki džep, a opet ne manjkaju na kvalitetu. Drugim rečima, i mali i veliki stanovi sa njihovih placeva izgledaće savršeni, i biće izgrađeni po evropskim standaarima. Kako sam načuo, jednu zgradu su već rasprodali, tačnije, uzeti su svi stanovi dok još traje izgradnja jer je tako malo povoljnija cena, a Sale svim kupcima izlazi u susret jer razume da su vremena teška. Mnogi njihovi prijatelji su baš od njih kupili stanove jer znaju da Sale ne fušeri i da radi sve po pravilima, te da izbegava sve rizike i fušeraj. Suzana se bacila na prodaju, to je njen deo posla, a i Sale uživa. Malo mu je dosadila estrada. Međutim, kako ne može da ne bude klasičan penzioner, ovo mu je došlo kao kec na keca- završava izvor svoje izlaganje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading