KO BI REKAO? Za manekenom iz Cecinog spota LUDELE su žene: OSEDEO je, ima novu profesiju, a mnogi ga ne bi prepoznali! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.09.2021

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović važi za najveću zvezdu sa naših prostora, a upravo njeni spotovi su mnoge vinuli u zvezde

Republika

Foto: Miloš Ćetković

Ceca Ražnatović na nastupu

Pevačica Svetlana Ceca Ražanatović se može pohvaliti jednom od najuspešnijih karijera na ovim prostorima, a upravo album “Fatalna ljubav” iz (1997) , je pokupio najveće simpatije publike.

Na ovom albumu izdvojilo se nekoliko pesma, a jedna od spotova, koji se i dan danas svrstava u najveće hitove, te se i dan danas pušta po veseljima je hit “Znam”.

Osim veoma zaraznog teksta i melodije, izdvojio se spot za gore pomenutu pesmu. Ceca je za potrebe snimanja angažovala zgodnog manekena Baneta Erčića koji se skidao i plesao pored nje.

Foto: youtube.com/printscreen

Bane Erčić u Cecinom spotu

On do tada nije bio poznat javnosti, a svojim izgledom i zelenim očima privukao je veliku pažnju, ali i izazvao oduševljenje lepšeg pola.

Foto: youtube.com/printscreen

Bane Erčić se dosta promenio

Međutim, ono što jr sve šokiralo jeste Banetova enormna transformacija, te su mnogi istakli, da me mogu da prepoznaju bivšeg manekena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading