ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO: Anastasija konačno otkrila u kakvom je odnosu sa snajkom, objavila fotku i OVO poručila JAVNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.09.2021

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog puta Anastasija Ražnatović je podelila fotografiju snajke Bogdane sa sinom, i svima dala do znanja u kakvim je odnosima sa snajkom i koliko ih voli

Republika

Foto: Nemanja Novaković

Anastasija Ražnatović u scenskoj odeći

Veljko i Bogdana su prošle godine u junu dobili dete, i tako uneli radost u njihove porodice. Poznato je da njih dvoje žive u Titelu,ali udaljenost nije uticala na odnos izmrđu ove dve porodice. Ceca, a i Anastasija su jako vezani za njih, i za malog Željka, pa tako svaki slobodan trenutak kad imaju, se trude da iskoriste da provedu zajedno vreme.

Ovog puta Anastasija je podelila predivnu fotografiju na svoj Instagram, i tako stavila svima do znanja da u njenom odnosu sa bogdanom cvetaju ruže, i ako su mnogi spekulisali suprotno.

Foto: printscreen

Bogdana Ražnatović i mali Željko

Anastasija je u opisu fotke napisala: - Moja lepa snajka i moje žuto pilence najslađe - čime je pokazala koliko uživa u društvu Bogdane i malog Željka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading