NIJE NI SLUTILA DA JE NJOJ MARINA NAPISALA POSLEDNJU PESMU: Tucakovićeva je poslednji put sarađivala sa OVOM PEVAČICOM!

Autor: Republika

Zabava

20.09.2021

18:47

Zvezda Granda Ivana Bogićević nije ni slutila da će baš ona biti vlasnica poslednje pesme Marine Tucaković koja je preminula juče, 19. septembra posle teške bolesti.

Youtube/ K1 Televizija

Marina Tucaković poslednju pesmu napisala Ivani Bogićević

Mlada pevačica se sada oglasila za domaće medije prisetila se saradnje sa najpoznatijim tekstopiscem.

- Oduvek mi je bila želja da mi Marina napiše pesmu. Eto, ona je napisala moju prvu pesmu i ono što ja znam jeste da je to poslednja pesma koja će izaći a da je ona radila. Do nje me je dovela moja mentorka Ana Bekuta. Pesma je nastala za 20 minuta. Sećam se da je Marina rekli Ani: "Joj, Anči, ako je neka glupost nemoj da mi šalješ, znaš da sam bolesna", ali moja mentorka ju je nagovorila da posluša melodiju. Dopala joj se i napisala mi je stihove - priča Ivana i priča kako je protekao njihov susret.

printscreen/instagram.com/zvezdegranda

Ana Bekuta i Ivana Bogićević

- Nije to bila ta Marina koju sam viđala na televiziji, ali nije htela da odaje utisak da joj je loše, bila je vesela i nasmejana. Puštala mi je neke svoje pesme koje je imala na lageru, čak sam imala u planu da uzmem još jednu pesmu od nje, ali eto, viša sila - završila je Ivana za Alo.

Takođe, i Ana Bekuta je ispričala da je Marinu poslednji put videla kada je otišla po pesmu Ivane Bogićević koja je njena kandidatkinja.

- Videla sam je pre mesec dana kada sam išla po pesmu koju je napisala mojoj kandidatkinji - rekla je pevačica.

 

Komentari (0)

Loading