MARINA TUCAKOVIĆ NIKAD NIJE OSTAJALA BEZ TEKSTA: Ove beleške su OBELEŽILE njen ŽIVOT! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

20.09.2021

08:20

Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godinu.

printscreen/instagram.com

Marina Tucaković

 

Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godinu. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Ona je na svom Instagram profilu volela da deli svoje životne beleške koje su uspele da inspirišu brojne ljude.

U nastavku teksta pogledajte jedne od najupečatljivih životnih beleški Marine Tucaković.

Podsetimo, Marina je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Ona je bila je članica žirija u muzičkim emisijama "Operacija trijumf" i "Pinkove zvezde".

Marinin život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

Komentari (0)

Loading