NIZ POTRESNIH DOGAĐAJA U ŽIVOTU MARINE TUCAKOVIĆ: Svi detalji tragične smrti njenog starijeg sina Miloša, EVO ŠTA JE KOBNOG JUTRA ZATEKLA U SOBI!

Autor:

Zabava

17.09.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Marina Tucaković pored borbe sa kancerom, obolela i od koronavirusa, celokupna javnost je uz kompozitorku. Otvorila se tema niza potresnih momenata u njenom životu, kao najveća tragedija jeste gubitak starijeg sina Miloša Radulovića.

Republika

Foto: Prntscrin

Marina Tucaković je izgubila starijeg sina na tragičan način!

 

Nakon dramatične vesti koja je pre par dana odjeknula da je Marina Tucaković dobila gušenja, te da joj je pozlilo od posledica koronavirusa, pa je prikačena na respirator, gde se u ovim momentima doktori bore za njen život, a cela javnost moli za njeo ozdravljenje, otvorila se tema potresnih događaja u Marininom životu.

Odavno je u javnosti poznato da je Marina izgubila starijeg sina Miloša na tragičan način, o kome su mediji svojevremeno brujali. Dugo se nije znalo pravi uzrok smrti i šta se zapravo dogodilo u porodičnom domu, a i o čemu je Tucakovićeva dugo ćutala i nije imala snage da progovori, posle dosta vremena odlučila je da podeli potresnu ispovest sa medijima, te je mnoge naterala na suze.

Miloš Radulović, sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića 1. decembra 2008. godine tragično je preminuo u porodičnoj kući u centru Beograda. Marina je sina zatekla u beživotnom stanju i ta slika večno će joj ostati urezana u pamćenju. Godinama je ćutala o svojoj boli i tome kako se sa time nosila sve godine.

Republika

Foto: PrntScr/K1

Majka nikada ne može da se pomiri sa gubitkom deteta!

 

- Majka nikad ne može da se pomiri sa gubitkom deteta. Možda se vremenom samo navikneš da živiš prazan, ali izlečenja nema. Pomiriš se, možda, u nekom momentu da je tako moralo da bude, ali nikada ne nađeš razlog. Zašto? Zašto baš tebi? Zašto tvoje dete? Samo nastaviš da živiš i radiš sa tim teretom, jer moraš - napisala je Marina pre par godina u autorskoj kolumni za "Informer".

Ona je samo jednom smogla snage i otvoreno govorila o trenutku kada je sina zatekla bez znakova života.

- Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na ekskurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć… On je bio toliko veseo, toliko smo se smejali, nisam zaista mogla da imam loš predosećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova… I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala - rekla je Marina pre par godina u ispovesti za 1TV, prenosi "Objektiv".

Marina se tom prilikom osvnula i na sve ono što je došlo posle kada su odneli Miloševo telo. Kako je rekla, jednu stvar nikada nije želela da zna, a to su rezultati obdukcije.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Marina Tucaković nikada nije želela da sazna rezultate obdukcije

 

- Nisam želela da vidim rezultate obdukcije. Šta mi to znači. Da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo… Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ne interesuje me šta su mediji pisali. A to ako su pisali da sam loša majka… A šta to znači? Ja sam sa tom decom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa ali eto društvo ih je povuklo. Uvek se sve svali na roditelji. Uvek sam im pokazivala svoju ljubav. Možda je moja ljubav bila loša. Možda ne znam, da sam ih manje volela… Da sam stegla srce, da nisam davala kad traže, možda se to ne bi desilo - neutešno je govorila u svojoj bolnoj ispovesti.

Nakon izvesnog vremena od sinovljeve smrti, Marina je smogla snage i napisala čuvenu pesmu "Mišo moj" koju je otpevala Ana Nikolić, te se tada u medijima spekulisalo kome je zapravo upućena ova pesma. Mnogi su tvrdili da je u pitanju Rodoljub Radulović sa kojim se Nikolićeva u  viđala poznatijim kao Miša Banana, pa je Marinu to dodatno dotuklo jer kako je tvrdila pesma je posvećena njenom pokojnom sinu, pa se tada oglasila za medije:

- Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić. Inače, kada je Ana svojevremeno promovisala pesmu “Mišo moj”, bilo je nagađanja da je pesma posvećena kontroverznom biznismenu Miši Banani, ali to nije istina.

Koincidencija je da se obojica zovu istim imenom, a i prezimenom, a to što je Ana bila u bliskom odnosu sa Rodoljubom Radulovićem nema veze sa pesmom. Jako je ružno da se ta priča o mom pokojnom sinu provlači kroz novine - rekla je Marina Tucaković tada, a prenosi Puls online.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading