OBJAVLJENA NIKAD VIĐENA PREPISKA MARINE TUCAKOVIĆ I STANIJE DOBROJEVIĆ: Pogledajte šta je UMETNICA VELIKOG SRCA UPUTILA STARLETI! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.09.2021

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanijin pr tim se oglasio i uputio poslednji pozdrav preminuloj Marini Tucaković, pa je objavio prepisku u kojoj se umetnica velikog scra nije libila da daje komplimente starleti!

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Marina Tucaković je bila umetnica velikog srca!

 

Marina Tucaković sinoć je preminula nakon duge i teške bolesti, estrada se u suzama oprašta od drage osobe i omiljenog tekstopisca, a sad se oglasio i pr tim Stanije Dobrojević, objaviviši Marinu poruku upućenu Staniji.

- Lepa, evo i ovde na Twitteru- napisala je svojevremeno Marina Tucaković Staniji, koja se nije libila da daje kompilmente.

- Velika, Najveća! Hvala za svaki kompliment. Svi smo Vam dužni draga Marina! Saučešće porodici! - napisao je Stanijin pr tim

Odavno se zna da je Marina bila podrška mnogim početnicima, te da je dosta njih započelo karijeru upravo sa njenim pesmama, između ostalih i popularna starleta koja je starotvala sa pesmom "Glavni akteri", a koju je napisala upravo Marina Tucaković


Republika

Foto: instagram printscreen

Stanijin PR tim se oprostio od velike umetnice Marine Tucaković

IN MEMORIAM Marina Tucaković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading