MARINA TUCAKOVIĆ PREDOSETILA SMRT: O ovim njenim rečima SVI PRIČAJU!

Autor:

Zabava

20.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpopularniji tekstopisac Marina Tucaković preminula je nakon borbe sa teškom bolešću, a reči koje je napisala nikada neće biti zaboravljene

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Marina Tucaković

 

Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godinu. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Najpopularniji tekstopisac Marina Tucaković preminula je nakon borbe sa teškom bolešću, a reči koje je napisala nikada neće biti zaboravljene

Marina je napisala stihove pesama koje su ušle u istoriju, a pojedine citate je delila sa fanovima na društvenim mrežama.

 

 

Ona se nedavno oglasila na Instagramu gde je objavila moćni status.

- Ponekad malo umreš , pa nastaviš kao da nije bilo ništa - napisala je hitmejkerka, nakon čega su se u komentarima nizale reči podrške.

"Želim Vam puno uspeha u lečenju, da pobedite i da pišete samo hitove!", "Baš tako", "Divni ste, tako hrabra žena", glasili su samo neki od komentara.

 

IN MEMORIAM:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading