OTIŠLA JE JEDNA UMETNOST KOJA SE NEĆE PONOVITI: Mili se EMOTIVNIM REČIMA OPROSTIO od Marine Tucaković, uputio reči koja SLAMAJU SRCA!

Autor:

Zabava

20.09.2021

05:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Milić - Mili se oprostio od Marine Tucaković emotivnim rečima.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda/printscreen

Mili se oprostio od Marine Tucaković

Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godinu. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Marinine brojne kolege oprostile su se od nje putem društvenih mreža i medija, njena smet pogodila je ceo region, jer svi su voleli nasmejanu i vedru kantautorku.

Aleksandar Milić Mili oprostio se od Marine Tucaković potresnim rečima:

Otišla je jedna umetnost koja se nikada ponoviti neće. Odlučila je da ode, odlučila je da svet napravi boljim i odlučila je da ostane zauvek. Pisala je ljubav, zivela ljubav i svako od nas je dobio deo te ljubavi. Nema čoveka kome nije poslala stih koji pamti celoga života. Nema veselja ni tuge koje nije oslikala u večnost. Velika žena i veliki umetnik koju će tek vreme koje dolazi nagraditi besmrtnošću i divljenjem. Radili smo 25 godina neprekidno, stotine pesama i preko 20 albuma. To je bio period kada svaka pesma je otvarala novo nebo i nijedna neprospavana noć, dok sve nije gotovo, nije svanula. Živela je za druge, da im što lepše i jasnije ispriča da vredi živeti, da vredi voleti i da sve ce proći ali osmeh neće.
Hvala ti što sam te sreo, hvala ti što si me prigrlila, hvala ti što si me stvorila, hvala u ime svih nas.I sve ovo stane i samo jedno ime, Marina, počivaj u miru ljubavi -
napisao je Mili na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading