POTRESNI GOVOR BRANKE PETRIĆ! Glumica se od Gutovića oprostila emotivnim rečima sa knedlom u grlu: IZVINI LANE!

Autor:

Zabava

10.09.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Branka Petrić se oprostila od Laneta Gutovića.

Republika

Foto: Republika.rs

Branka Petrić se oprostila od Laneta

 

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu počela je komemoracija slavnom glumcu Milanu Lanetu Gutoviću, koja je okupila veliki broj prijatelja i kolega koji ne mogu da prežale preveliki gubitak glumačke scene.

Glumaca Branka Petrić održala je potresan govor, a tokom govora joj je desila mala nezgoda kada joj je ispao mikrofon.

-  Ovih dana stalno pevušim pesmu "stani, stani Ibar vodo kuda zuriš tako i ja imam svoje jade, meni nije lako". Otišao je naš Lane, tako smo u noći kad smo to saznali dopisivale se mi njegove koleginice osećajući veliku žalost i sećajući se njega i saradnje sa njim. Bogovi su ga nagradili sa toliko darova, a u svome tome bilo je i skromnosti. Svi ti darovi kao da su pripadali nekom drugom ni ja jednom nije insistirao. Nisam se iznenadila kad sam čitala i raznim tekstovima o njemu kad su govorili i pominjahi: duhovnost, pamet i mirnoću. "Ajde da vidimo glumca koji ne radi ništa, a radi sve" -  rekla je Branka govoreći o Lanetu.

Šta je Branka još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, Milan Lane Gutović preminuo je 25. avgusta u 76. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolesti. Rođen je 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka, a ceo život je proveo u kraju, gde je i sahranjen. Lanetovi roditelji bili su prosvetni radnici. Otac Spasoje je predavao istoriju i geografiju, a majka Lepa je bila učiteljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading