ALAPAČA VAM OTKRIVA ŠOK DETALJE: Vremešna pevačica varala muža s političarem KOJI IM JE GLUMIO VELIKOG KUĆNOG PRIJATELJA!

Autor:

Zabava

13.09.2021

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremešna pevačica varala je supruga sa poznatim političarem, koji se pedstavljao ka muževljev dobar prijatelj!

Republika

Foto: Ilustracija: Freepick/Vectorpocket, Republika.rs

I ove nedelje Alapacha vam donosi sočan trač!

 

Svakog utorka Republika.rs vam donosi jednu novu priču bez zvaničnih imena, da bismo, ako se ikada obelodane te stvari, jednog dana mogli da napišemo: "Jesmo li vam rekli?" U pitanju je rubrika našeg portala - Alapača, koja se bavi lokalnim tračevima iz sveta estrade, sporta, kulture. Nema ko u Srbiji ne voli da tračari, što o komšinici, što o onoj porodici što živi u onoj kući iza onog ugla i tako redom...

Alapača vam i ove nedelje donosi jedan sočan trač!

Jedna vremešna pevačica i preduzetnica koja, iako je baba, i dalje fura imidž devojke, u jednom periodu posrnulog braka, dok je glumila paćenicu jer je njen raskalašni suprug na njene oči dovodio ribe čak i u njihovu vilu, rešila je da mu se osveti. Iskoristila je prvu priliku da legne u krevet s jednim političarem, koji im je takođe dolazio u kuću i stalno joj laskao iako je izigravao velikog prijatelja i njenom mužu.

Ostalo je da se prepričava da joj političar nije ni do pupka i da ih je smešno bilo zamisliti u krevetu tokom vrele akcije

Istina, raskalašnom mužu je do njihove afere bilo ko do lanjskog snega jer je on proživljavao drugu mladost s mladim i stalno novim devojkama, dok su s njegovom, sve oronulijom, ženicom ispirali usta u svim krugovima javnog života. Ostalo je da se prepričava da joj političar nije ni do pupka i da ih je smešno bilo zamisliti u krevetu tokom vrele akcije.
Vremešna pevačica je posle onižeg političara imala još afera, sa znatno mlađim kolegama i saradnicima, a u međuvremenu se i njen raskalašni suprug smirio, pa sada opet furaju priče o bračnoj idili posle brojnih bura i skandala. U to im sada čovek možda i može poverovati pošto više nijedno nisu za neku veću akciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading