MALO JE FALILO DA DOĐEM U KOLICIMA! Goran Bregović slomio pršljene nakon velikog pada!

Autor: Republika.rs

Zabava

27.08.2021

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Goran Gregović progovorio je o nezgodi koja mu se desila, a koja je mogla veoma kobno da se završi.

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Goran Bregović

 

Muzičar Goran Bregović je pre 14 godina pao sa višnje i povredio kičmu. On je u emisiji “Ćirilica” ispričao šta se tada tačno dogodilo i kako je došlo do ovog nemilog događaja.

- Sećam se kad sam pao sa višnje i slomio dva pršljena, onda je po štampi krenulo da se svašta piše. Jedan dan je došao menadžer i doneo mi novine gde je pisalo da je medicinska sestra posle moje operacije izašla iz sale i rekla: “Bože koliki mu je”. Nemam neke predrasude velike, ali malo je previše – rekao je on u emisiji pa dodao: 

-Kad smo kod višnje, to čak nije ni veliko drvo. Pao sam sa merdevina sa tri metra i slomio dva pršljena i jedva ostao živ. Malo je falilo da ti danas dođem u emisiju u kolicima. Ali istovremeno je bilo veliko iskustvo da sretnem taj svet, taj paralelni svet, u kome su ljudi koji boluju od nečega – pričao je Bregović.

Inače, nedavno je muzičar prošao kroz jednu uznemirijuću situaciju kada je na njegovom koncertu bačen suzavac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading