TIFA PREKINUO KONCERT ZBOG ALENA, BACIO BUBICU I ZAKLJUČAO SE U KABINI: Opšta DRAMA na nastupu Bijelog dugmeta, on ga je molio da se vrati! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle noći na festivalu ,,Bir fest" odigrala se prava drama kada je reč o muzičkoj grupi ,,Bijelo dugme", koncert je prekinuo Tifa zbog Alena, a evo i zbog čega.

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Mladen Vojičić Tifa besan zbog Alena Islamovića

 

Prošle noći na ,,Bir festu" nastupala je čuvena muzička grupa ,,Bijelo dugme", a Mladen Vojičić poznatiji kao Tifa, je zbog Alena Islamovića sa kojim i dalje nije u dobrim odnosima, napustio binu. 

Naime, tokom izvođenja pesme ,,Ružica si bila", Tifa je odlučio da napusti nastup zbog Alena, no, nešto kasnije, kako se saznalo, na nagovor menadžera se vratio, a potom kratko otpevao svoj blok i svojim ponašanjem pokazao da jedva čeka da se pokloni na kraju publici koja je došla da ispoštuje njegov rad. 

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Haos na nastupu Bijelog dugmeta

 

Tifa je pobesneo, pa je navodno bacio bubicu na scenu i istrčao sa bine. Menadžer ga je jurio i nagovarao da se vrati na binu, međutim on je sve vreme odbijao, te je jasno stavio do znanja da to ne želi da uradi, iako se pred njim našla desetina hiljada publike. Zaključao se u kontejner koji je bio rezervisan za njega i govorio sve vreme: "Šta će on meni da upada u pesmu!".

Koncert se nastavio bez njega, dok Goran Bregović nije odreagovao na ono što se dešava na bini.

Republika

Foto: printscreen/ RTS Zabavni program - Zvanični kanal

Svađa na nastupu Bijelog dugmeta

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading