NATAŠI BEKVALAC POZLILO USRED NOĆI: Pevačica digla veliku uzbunu, njena ćerka Hana dobila UZNEMIRUJUĆE PORUKE! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2021

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac ostavila je cigarete, zbog čega je upala u krizu u gluvo doba noći, pa je odlučila da se požali svojim prijateljima na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Republika.rs

Pevačici Nataši Bekvalac pozlilo

 

Pevačica Nataša Bekvalac napravila je opštu pometnju na društvenim mrežama zbog njenih objava na Instagramu. Naime, u gluvo doba noći pevačica je na Instagram storiju objavila vrlo čudne fotografije, uz koje se požalila pratiocima na probleme koji su je snašli. 

Pevačici se, očigledno, usled nedostatka cigareta, povećao apetiti pa se požalila pratiocima da je čak kopala i po kanti za đubre:

- Ovo je doslovno isterivanje đavola! Egzorcizam ljudi! I toliko žderem, to su kilogrami hrane, poludeću. Ljudi, dan 5. bez cigarete. Ovo je strašno kako se ja osećam. Jako sam nervozna, agresivna, osetljiva... Doslovno sam opasna po okolinu - napisala je Nataša, ali se tu nije zaustavila:

Republika

Foto: instagram.com

Nataši Bekvalac nije dobro

 

- I svi me nerviraju i sve me nervira i sinoć sam iz kante za đubre, negde oko tri časa nakon ponoći vadila ostatke palačinki koje je Hana naručila. Preko tih ostataka je bilo još smeća, samo da dodam. A ovo što sada radim, ljudi da li je realno da mene ne mrzi da pravim puding sa plazmom i da molim Boga da mi neko ne uđe u kuhinju i ne daj Bože traži da podelimo! Ne želim da delim svoj dezert! To me usrećuje! Ja sam emotivno rastrojena! - pisala je Bekvalčeva kojoj je očigledno bilo baš loše pa je nastavila:

Republika

Foto: instagram.com

Nataši Bekvalac pozlilo

 

- Ja sam nepušač! Nikada više neću zapaliti cigaretu, ali jako mi je teško, jako patim, ovo je preemotivno za mene, ja sam volela cigaretesmenjivale su se emocije da bi u jednom trenutku podelila poruku koju je njenoj starijoj ćerki poslala drugarica

- Je l' neko hakovao tvojoj mami Instagram - glasila je poruka upućena Hani na koju je ona odgovorila da Nataša samo pokušava da ostavi cigarete i da njen profil nije preuzet.

Republika

Foto: instagram.com

Prepiska ćerke Nataše Bekvalac

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading