LJUPKA STEVIĆ PROLAZI KROZ ŽIVI PAKAO: Nakon pljačke, pevačici ugrožena BEZBEDNOST! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2021

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ljupka Stević je nedavno opljačkana, a zbog posledica koje su je zadesile nakon ovog nemilog događaja, ona vuče traume, zbog kojih se ne oseća sigurno.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ljupki Stević ugrožena bezbednost

 

Pevačica Ljupka Stević nedavno je proživela pravi pakao kada su joj lopovi upali u stan i opljačkali je do gole kože. Tokom pljačke iz pevačicinog stana su izneli zlato i veliku svotu novca, koji je Ljupka imala

Ljupkina prijateljica progovorila je za medije i otkrila kroz kakvu torturu prolazi pevačica, te je istakla da joj je čak i bezbednost ugrožena. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Zbog pljačke joj ugrožena bezbednost

 

 – Njoj je sve krenulo po zlu u proteklih mesec i nešto. Baš smo pre neki dan pričale i tada mi je rekla za te pretnje. Postoji mogućnost da je neko samo sprda, ali šta treba da se desi da ti budeš dokon, otvoriš lažne profile i nekom pretiš da ćeš ga ubiti, prebiti, da ga niko neće prepoznati – kaže Ljupkina prijateljica za Svet i dodaje:

- Kada su je opljačkali, ona nikog nije spomenula, nije rekla na koga sumnja, bukvalno nijedno ime nije izgovorila, tako da tu nema razloga da se bilo ko nađe ugroženim. Vidim da joj baš nije svejedno. Sama živi. Mama je bila kod nje malo posle pljačke. Ona kasno noću dolazi kući sa nastupa, pa je l’ treba da se okreće za sobom i vidi da li je neko prati ili da stavlja rešetke na prozore i reze na vrata? Ili da uvek neko ide sa njom gde god da krene? Kakav je to život – zaključila je ona.

Republika

Foto: estock

Ljupki Stević nije dobro

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading