DARKO LAZIĆ POSTAJE OTAC TREĆI PUT? Barbara trudna sa pevačem?! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

19.08.2021

09:06

Pevačica i sadašnja devojka pevača Darka Lazića, Barbara Bobak se tajno nada da će mu roditi dete, a sada su isplivali detalji da se oboje raduju kada ovoj crnki kasni ciklus.

ST/P. DIVAC

Darko Lazić postaje otac treći put

 

Pevač Darko Lazić u vezi je sa svojom novom devojkom Barbarom Bobak, a izgleda da ih očekuju i srećne vesti. Naime, kako je izvor otkrio za medije, Lazić se prinovi ponada svaki put kada njegovoj izabranici kasni ciklus.

Podsetimo, Darko iza sebe ima dve romanse, jedan brak i jednu veridbu. U braku sa Anom Sević dobio je prvo dete, a potom je u romansi sa Marinom Gagić dobio i drugo. Sada je Lazić srećan, što se može ostvariti njegov najveći san da postane otac treći put.

ST/N. PANČIĆ, E/Stock/Č. Vukojičić

Darko Lazić uskoro postaje tata?

 

Čim se Barbara požali Darku da joj je muka od ovih vrućina ili mu kaže da je hvataju nesvestice, on moli Boga da je trudnoća u pitanju – objašnjava izvor Skandala! i dodaje:

Darko se baš zaljubio, Barbara ga razume jer je i sama pevačica, pa mu ne zvoca ako se zadrži na nastupima, mada i sama je često s njim kad ima tezge pošto rade zajedno. S njom je nekako našao mir i smatra da nema šta da odugovlače. Jedva čeka da i ona zatrudni i da je ženi, kaže da je treći brak treća sreća, a čak se na sva usta hvali da će joj, čim ostane u drugom stanju, kupiti stan u Beogradu na vodi ili gde god ona poželi. I ona je luda za Darkom, nekako su se baš našli i vidi se da se vole i da prijaju jedno drugom. Bilo bi lepo da Darku uspe veza sa njom. Trudio se on i sa Anom Sević, i sa Marinom, ali, nažalost, nije im se dalo – završava izvor.

Instagram, ST/N. Pančić

Barbara i Darko

 

Komentari (0)

Loading