NEĆU UZETI VERENIKOVO PREZIME, NIJE MI TO BITNO! Vanja Mijatović progovorila veridbi, pa sve ŠOKIRALA!

Autor:

Zabava

18.08.2021

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Mijatović otvorila je dušu o veridbi, pa sve šokirala izjavom.

Republika

Foto: Republika.rs

Vanja Mijatović

 

Pevačica Vanja Mijatović srećno je verena, a krajem prošle godine je izjavila da se nada proširenju porodice u ovoj godini.

- Krenuli smo opet sa nastupima, posao pevača uopšte nije lak. Treba izdržati stajati na štiklama, svu tu šminku, sreća pa sam ja noćna ptica i onda mi je pada to toliko teško. Ne bih mogla nikada da radim - rekla je pevačica.

Republika

Foto: Republika.rs

Vanja Mijatović

 

- Verenički prsten nisam stavila jer dosta otičem, i onda kad stavim prsten jako mi smeta. Verenik se ne ljuti, bitno je da je taj prsten meni u srcu. Najverovatnije neću uzimati verenikovo prezime, kad bih promenila prezime, a ostavila ime koje je u dokumentima, onda bih bila Ivana Mandžukić, tako da ću ostaviti Vanja Mijatović. Vereniku Aleksandru nije baš svejedno zbog toga, on je pomalo tradicionalista. Bar meni taj papir uopšte nije važan, bitno je da je u kući mir i sklad. Što se tiče svadbe, planirali smo je za ovu godinu pa ništa. Zasad sam posvećena poslu, biće vremena za "žurku". - kaže Vanja za Kurir tv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading