BRITNI SPIRS SE TAJNO UDALA? Isplivao ŠOK detalj koji otkriva celu istinu, fanovi u neverici zbog OVOGA! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Britni Spirs je 2011. godine objavila da se verila za agenta, a isplivali su dokazi koji tvrde da su se njih dvoje tajno venčali.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs se tajno udala

 

Planetarno poznata pevačica i pop ikona Britni Spirs iza sebe ima dva braka, a ono što je sve šokiralo jeste da je njena prva bračna zajednica trajala svega 55 sati. 

Ona se prvi put udala u Las Vegasu za prijatelja iz detinjstva, u pitanju je Džejson Aleksander, a potom je 2004. godine uplovila u bračne vode sa Kevinom Federlajnom, sa kojim je dobila i dvoje dece Džejdena i Šona. Njihov brak trajao je svega nekoliko godina, a do razvoda je došlo već 2007. godine. 

Pevačica Britni se sa Džejsonom Trevikom, inače njenim agentom verila 2011. godine, posle samo godinu dana ljubavne veze, no, ono što je izazvalo sumnju kod fanova da su se tajno venčali će vas šokirati.

Republika

Foto: youtube.com/ TheEllenShow

Britni Spirs se tajno udala za agenta

 

Novi sudski dokument koji je isplivao na površinu, otkriven je za podkast Toxic: ,,The Britney Spears Story", iza kog su aktivisti, koji su i pokrenuli pokret ,,Free Britney 2019. godine". 

U sudskim dokumentima se može pročitati  da se radi o pokretanju pitanja oko starateljstva pod kojim je Britni živela od 2008. godine. Sa druge strane, računovodstveni dokumenti koji su podnesenikalifornijskom sudu u oktobru 2012. godine sadrže stavku u iznosu od 9. 150 dolara za razvod braka, tvrde autori podkasta. 

Takođe, istaknuli su i da pevačica prethodne godine tokom radijskog intervjua slučajno nazvala Džejson svojim mužem.

Republika

Foto: youtube.com/ Britney Spears

Pevačica Birtni se udala tajno za njenog agenta

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading