SPREMNA ZA NAJLUĐU ZABAVU, INDIRA COLONIA DOLAZI NA PORT: Ne propustite najbolju zabavu u gradu!

Autor:

Zabava

18.08.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Levak, za čiji nastup se uvek traži karta više, nastupaće na Portu, u sredu 18.08. i svojoj publici poručuje da ih je poželela i da jedva čeka da se druže i dovedu atmosferu do usijanja.

Republika

Foto: Danijel Galić

Indira Levak dolazi na Port

 

Indira Levak, zaštitno lice grupe Colonija, već je preko dve decenije na našoj estradnoj sceni i poznata je po neiscrpnoj energiji i vedrom duhu.

-  Jedva sam čekala da se ponovo duržimo dragi ljudi moji. Partyji na Portu uvek su bili energični, a ovog leta su najenergičniji i najglasniji. Kako smo se ludo proveli prošli put, jedva čekam sredu i sve ćemo ponoviti - poručuje Indira.

 Pevačica koja nikad bolje nije izgledala i koju publika već godinama prepoznaje po najboljoj zabavi, obećava nam koncert i parti za pamćenje.

Republika

Foto: Sandra Mihaljević

Indira Levak jedva čeka nastup na Portu u sredu 18.08.

 

Kada je pre mesec dana imala koncert klub je bio premali za sve one koji su hteli da uživaju u zabavi kakvu samo Indira eks Colonia zna prirediti. Zato ovaj put rezervišite svoje mesto na vreme jer svaki put je fešta za pamćenje, prepuna energije i veselja.

- Glazba je moj život, volim stvaranje glazbe, pjevanje, ali najljepše na svijetu mi je pjevati s mojom publikom. Energika koju od publike dobijem na koncertima daje mi snagu da budem najbolja. Port, jedva čekam zapjevati s vama, čekam vas u srihedu i vjerujte da će to biti najbolji party koji možete zamisliti. Ja sam spremna, a za najluđu zabavu trebate mi vi dragi ljudi. Port, srijeda 18.08. Vidimo se.

Već u petak na ovom mestu za dobru zabavu biće zadružen Dženan Lončarević.

 

Republika

Foto: Misa Obradović

Dženan Lončarević u petak na Portu

 

Ovaj iskusni muzičar provešće vas sigurno kroz užarene talase noći, poklanjajući vam najlepše pesme, melodije i stihove. Dženan je poznat po svojim vrhunskim nastupima, kao i velikim hitovima ''Putnička'', ''Cvete beli'', ''Laku noć'' i mnogim drugim. Očekuje se neponovljiva zabava i atmosfera koja se može meriti sa onom na najboljim svetskim mestima za provod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading