KANGA JE KABADAHIJA, TREBA GA SMIRITI: Legenda Zvezde oplela po Gaboncu!

Autor:

Sport

19.08.2021

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je već jednom nogu u grupnoj fazi Lige Evrope. Crveno-beli su u prvom meču plej-ofa deklasirali rumunski Kluž sa 4:0 na beogradskoj "Marakani". Ipak još mnogo ovavih partija trebaće crveno-belima kakao bi zaboravili meč sa Šerifom koji ih je eliminisao na putu do Lige šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Osim dobre igre Kangu krase i neoprezni startovi

Još jedna stvar koja se neće zaboraviri iz tih mečeva sa moldavcima i neoprezni startovi Gelora Kange koji je dobio dva žuta kartona i tako sebe "isključio" iz drugog meča.

Takođe je i sa Rumunima upisao jedan žuti karton, nakon čega se većina Zvezdaša hvatila za glavu, Stanković je odmah reagovao i zamenio ga, ali je čak i kapiten Borjan morao da dotrči do njega kako bi ga poslao van terena.

Ovaj detalj nije promakao ni legendarnom Dragiši Biniću koji je u izjavi za "Sportski žurnal" kazao da je ponovo Kanga bio nepromišljen i da Zvezda mora to da promeni kod njega.

- Čovek umalo nije dobio drugi žuti i ko zna koji put je skoro napravio problem, saigrače ostavio na cedilu. Ne znam zašto ne porade s njim, stanu na put kabadahijskom ponašanju - poručio je Binić i dodao:

- Razumeo bih da pokazuje superiornost, da bez njega ne možemo da dobijemo nikog. Ovako, razlikuje se od naše dece ne po igri već jedino po primanjima.

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragiša Binić

Dragiša Binić je istakao i da se Zvezda "ogrešila o Pavkova", dok je dodao i da revanš nije samo formalnost, ali veruje da će Zvezda stići do grupne faze Lige Evrope.

- Za ozbiljniju priču u grupnoj fazi Lige Evrope nedostajaće punokrvnija igra, energičnija motivisanost. Momci bi trebalo da imaju na umu: ne teraju loptu samo za sebe i novac, već i za državu. I, razumljivo, buduće generacije - zaključio je član Zvezdine generacije 1991.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading