NAPAD NA BREGINOM KONCERTU U ALBANIJI: Nastao opšti metež, intervenisala Hitna pomoć

Autor: Republika

Zabava

22.08.2021

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni muzičar Goran Bregović nastupio je večeras na festivalu piva u Korči u Albaniji, kad se dogodio incident koji je napravio pometnju, prenose albanski mediji.

Republika

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

Goran Bregović

Na Goranovom nastupu je, naime, bačen suzavac, pa su mnogi odlučili da napuste festival.

Deca i stariji su se uputili odmah ka izlazu, dok je jednoj osobi pružena medicinska pomoć i završila je u Hitnoj, prenosi faktor.al.

Nakon što se situacija smirila koncert je nastavljen, a tragom ove informacije kontaktirali smo Bregovićev tim, koji još uvek nije prokomentarisao ono što se dogodilo.

Najava da će Goran Bregović nastupiti u muzičkom delu na festivalu piva u Korči izazavala je buru negativnih komentara i optužbi u kosovskim medijima, o čemu je "Blic" ranije pisao.

 

 

Oni su navodili da je on "bio inspiracija i idol ubilačke srpske vojske tokom ratova u bivšoj Jugoslaviji". Gazeta Ekspres" navodila je da je Bregović priznao je da se sastao sa Radovanom Karadžićem, osuđenim za zločine protiv čovecnosti u BiH i prenosi delove njegove izjave vezano za taj susret. List je navodio i da je Bregović koji je 2006. godine postao počasni građanin Tirane, tada dobio "ključ Tirane" od tadašnjeg gradonačelnika Edija Rame.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefa

23.08.2021 05:57

Ne treba ići kod talibana.